Instagram

 
 
Jag har blivit en riktig instagramJukie och har totalt försummat bloggen, och jag tror jag kommer fortsätta med det ett tag till;) Eller tills jag kommer på hur man kopplar ihop bloggen med instagram så inläggen på instagram kommer hit. Kan ni inte vänta så kan ni börja följa mig på instagra, där kallar jag mig sminklisa. Peace out och misströsta inte, jag kommer nog tillbaka!
 
 

Lördag

 
 
 
 
Saknar min vän!
 
 
I helgen har jag stora höstrensingen i lägenheten och i förrådet. Jag har inte rört mitt förråd på typ 4 år, har bara fyllt på med skatter och skräp. Så nu ska jag sälja lite av skatterna och slänga skräpet. Vet inte när jag blir klar med det, är galet hur mycket man kan samla på sig! Men det är sjukt kul när man hittar saker som man glömt bort, som studentmössan, gamla teckningar, foton och koftan man trodde var borta. 
 
Annars har jag varit på middag hos mamma, köpt skvaller och choklad så jag kan pausa med lite lördagslyx mitt i allt rensande. 
 
 

Primer

 
 
 
Vill tipsa om en bra primer! Den är från Esteé Lauder och den ska hålla makeupen på plats och hålla den matt. Jag tycker väl den delvis gör allt detta, men med vilken mirakel-primer som helst så måste jag pudra ansiktet 1-2 gånger per dag ändå. Men det är en bra primer till ett ganska så bra pris, 295 kr. Men min favorit är Smashbox primers som bara är bäst! De ska nylanseras nu och finns att köpa på Kicks.
 
 
 

RSS 2.0