Förkyld!




Bilden beskriver exakt som jag känner mig idag...




Viva La glam Lady Gaga



Yo People!!

Har kommit hem från England nu, har hunnit med en intervju som verkligen håller tummarna för och och samla på mig en förkylning, men shit händer. har jaft det toppen i England! Tur med vädret, massa god mat (det syns på vågen, nu blir det att ta till med hårdhandskarna!), och lyckad shopping! Hittade allt jag ville ha och höll min budget, så jag är nöjd!

Tänkte börja med att visa det sista jag köpte, faktisk på taxfree på Heathrow, MACs Viva la Glam! Den är ju inte så lätt att få tag i, det supersnygga bubbelgummsrosa läppstiftet! Är supersnyggt, samtidigt lite förmycket, men samtidigt så rätt:) Ska göra en sminkning med den så får ni se:)



London, here i come!

Imorgon drar jag till London med min familj, nu gäller det bara att mamma blir bra i magen, hon blev dålig i morse och hon MÅSTE bli bra, det är ju hennes födelsedagspresent från oss!


Dagen Smink:)





Här är min typiska 5 minutare när jag har noll fantasi och lite tid.





Ja, jag är lätt störd!




Hahaha, kolla de avskavda nagellacket!



Döskallesminkning!





Här är en sminkning jag gjorde på mig själv för ett tag sedan:)



London Baby!


På Fredag är jag hos dig London! Hos dig ska jag äta, shoppa och ha det supergött!






Innan jag kommer till dig London ska jag jobba som ett svin, packa när jag inte jobbar som ett svin och fara på utbildning i Stockholm. Men London, vad du än gör, se till att det inte blir strejk innan vi har hunnit fara hem, inte för att jag inte vill vara hos dig:)




Lappland

Jag har ett tips till alla som ska köra till Lappland (Malå) och vill hålla sig vaken: Skräla och sjung för full hals! Jag var tvungen med det i kombination med sockerdricka för att hålla sig vaken!


Blöt Loppis!

I söndags var jag och min svägerska på Loppis och skulle tjäna stooora pengar till Londonresan! Det blev INTE som vi tänkte oss:

Vi steg upp tidigt och insåg att det duggregnade ute. Vi försökte hålla humöret uppe och hitta på en nödlösning. Letade upp en loppis som var inomhus i en loge, packade in oss i vår mycket överpackade bil och drog ut på äventyr. När vi kom fram till logen började det spricka upp och sluta regna och logen var stendöd, inte en själ där förutom lagomt peppade campinggäster som bodde brevid logen. Vi vände om mot stan igen och tänkte ändå satsa på den större utomhusloppisen. Vi kom fram, det var rätt så mycket folk, vi packade upp, försökte att inte bry oss om det lätta duggregnet som kom sakta krypande. Vi tänkte; Det kan ju inte bli värre än så här, det höll ju på att spricka upp. Det blev värre...

Till slut stog vi i Niagarafallet, med blöta prylar, blöta skor, blöta ALLT! Vi hade typ dragit in 10 kr när vi bestämde oss för att panikpacka in i bilen innan vi drunknade. Våra strategiskt packade saker vart inslängda, även min blöta jättegosedjursråtta som jag hade Väldigt gärna blivit av med. Iallafall, det slutade med att vi körde hem. Mikaela höll massa saker så att de inte skulle vara ivägen för växelspaken och handbromsen, SÅ trångt var det.

Men denna resa kommer jag verkligen att skratta åt, det var värt, även fast jag bara tjänade 10 spänn....






Dagen före...




......allt det roliga! Imorgon ska jag bada och sola och sluta se ut som en snöboll, partaya med mina fina vänner Hanna och Malin!


Till idag: Idag har jag fikat på "A cup of Love" med Hanna, ett supermysigt cafe med goda Cupcakes (varför säga det istället för Muffins, Muffins låter mysigare enligt mig!)


Sen har jag och min Fabolous pojkvän fixat min Moppe så han åker ut på blocket i veckan! Sen har jag köpt ett Bubbelgumsrosa läppstift! Jag kommer med en bild! Den kommer att passa perfekt till min mammas gamla blommiga skjorta/kavaj:)




Det Heter MUFFINS!


Min Önskelista Just Nu!








Skulle vilja att denna blev min nån dag!





Leopard sjal. Ja vet, alla har det men det skiter jag i!




Var det någon som sa Leopard?





Maffigt Halsband!





....Sen en massa annat tjofs!



Pink Lips




Vill ha ett riktigt fint Rosa Läppstift, funderar på Make up Stores Happy eller ett lite mer bubbelgumsrosa, Tips någon (om det är någon som läser min blogg??;)



Happy från Make ups store (tycker nämnet peppar;)







Hej!

Som vanligt så sparkar jag mig i röven då och då för att börja blogga, jag tror jag är uppe i tredje gången nu! Men nu hoppas jag att jag är tillräckligt inspirerad för att komma med roliga inlägg! Kommer att komma med min modeinspration och en del sminkbilder och sminktips!

Ha de Gött!

RSS 2.0