Kört genom halva Svergie...

.....och har halva kvar! Nja, inte så långt, Men vi har kört ca 70 mil och har 50 mil kvar! Inatt är jag hemma i Skellefteå!

Vi ses i Nangiala!

Lilla Farmor!

Jag är så glad att du fick somna lungt och stilla! Vi kommer att ses igen!

Dålig uppdatering!

Shit va bloggslö jag har varit nu, men jag har haft så mkt att göra! Igår avslutades make up utbildningen så nu är jag färdigutbildad make up-artist! wow, jag är ngt!

På kursen igår fick vi göra ngt valfritt och jag gjorde en typ av älva av min kompis Sofi, min trogna modell! Det kommer bilder på henne, kamerasladden ligger djupt nedpackad. På kursen fick alla varsit rabattkort på make up store där jag nu har 30% i ett år, hihihihihihihihi


Jag sitter just nu på x2000 på väg mot Göteborg och ska där byta till Varberg. Det var en kamp att ta sig med alla mina väskor på tåget, det kommer bilder på det också, jag såg inte klok ut med alla mina väskor: En rullväska, en trunk, en dataväska, en satans planch, ryggsäck och en påse!!! Fatta, jag såg ut som en packåsna, och nu känner jag mig som en sådan, har så ont i armarna!

Tillbaka till gårdagen, jag började morgonen igår med att fara på bokrean på Åhlens City, var där kl 7, det var inte mkt folk så det var ganska så skönt. Jag köpte ett pärlplatte set så man kan lägga roliga pärlplattor av foton, skitkul (kommer bilder). Jag köpte även en bok om klädsömmnad, den kan vara bra att ha när jag ska sy kläder, då är det bara att slå upp i den så finns det vägledning till olika typer av sömmar och lösningar.

Nu alltså sitter jag på tåget på väg till Tessan (min fejksyrra) och ska hälsa på henne. Vi ska på GEkås idag och jag måste köpa en dammsugare!! Ska bli en duktig kicka som städar och inte oldar dammråttor i hopp om att dom ska bli riktiga som djur. Min pojkvän har varit så duktig och städat åt mig när jag har varit borta så jag måste hålla efter nu:)


Shit vad lång inlägg det här blev:) Jag lägger upp bilder sen:)

JAG VILL SE OSCARSGALAN!!!!

Jag få inte in nian, GaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! Men,men, jag försöker tänka positivt. Jag ser inte på tv halva natten och sover halva morgondagen (det lär jag ju göra ändå;)

Lilla älskade farmor!

Idag var jag på karolinska sjukhuset och hälsade på min farmor. Det var ett sorgligt men behövande möte. Hon var så söt där hon låg med sina målade ögonbryn, hon blev så glad när jag sa att hon hade verkligen gjort fina ögonbryn. Det är så jobbigt att se när hon har ont och bara vill somna in. Jag hoppas verkligen hon slipper lida mer än nödvändigt. Idag var nog sista gången jag såg min farmor, men jag vet att vi kommer ses igen, i Nangiala!

NaturGodis och sex and the City

...Det är min fredagskväll det, känns riktigt soft (ajaj, där lät jag som en stockholmare...)oj, jag menar GÖTT!

Nu är praktiken avklarad, oj så skönt, men jag har haft det riktigt bra! Jag har lärt mig supermycket nu! Gjuta formar, göra näsor och förvandla männiksor, jättekul!

Imorgon blir det att sticka in till stan och köpa kroppsfärgen till projektet och gräva i resterna av gina-rean, Behöver ett par jeans:)

Smile, you on Candid Camera

hehe, jag skojar bara! Nää, idag sminkade vi Öz, eller Mats sminkade och jag lärde mig, och sen stack vi ut på stan med dold kamera, hehe, vill inte berätta för mkt men det var superspännande, kände mig som en hemlig agent:) Sminkningen blev däremot superbra men jag kan tyvärr inte visa bilder...


Hoppas ni har haft det bra:) Nu ska jag sova, imorgon blir det en ny dag med åldersminkning och dolda kameror:)

Så oaktiv...

..på bloggen! Men i vardagen är jag mkt aktiv just nu, det är därför jag inte har kunnat skriva... Mina dagar har börjat tidigt nu i början av veckan och jag har kommit hem sent. Jag har ju varit på sminkkursen:) hihi, det är skoj, man lär sig verkligen massa saker!! Sen är jag ju hos en maskör och praktiserar och där lär jag mig tokmycket, allt från hur man sminkar så, gör någon 50 år äldre och mkt mer! Imorgon och på Fredag ska vi sminka komikern Öz Nunez gammal, det ska bli skitkul!! Sen i helgen så ska jag kanske vara med och sminka på en plitfilmsinspelning, men det är inte riktigt klart än..:)

Nu snälar jag verkligen som en gris!!! Köper ingeting förutom mat (semla;). Det enda jag köper är smink till mitt projektarbete. Idag köpte jag massa med roliga sminkgrejor och flitskallehättor, och ja Malin, om du läser detta så ska du få ha en av flintskallehättorna;)


Hoppas alla mina läsare (9 st) kommer tillbaka:)

NUUUUUUUUUUUUU vill jag hem till snän och kylan i Norrland!!! (eller snön och kylan kan vi skippa men jag vill hem! Saknar till och med renarna!

Tjing!

Här är en bild på mitt smink jag köpte idag:)


Hit me Baby one more time:)






Lite helgfördriv;) Nää, jag har gjort en akvarell till Anne och Leif som jag bor hos av deras barnbarn:) Hoppas dom blir glada:)

Idag har jag gått runt djurgården igen, riktigt skönt, mötte Ebba von Sydow när hon powerwalkade medans jag lufsade fram. Efter promenaden skulle jag förbi cafeet vetekatten och köpa en semla ( måste ju fylla på fettreserverna som ick förlorade under min lufspromenad) , men då var det stängt, eller egentligen öppet men jag kom mig inte in, svårt att förklara:) så jag for till sandys och köpte en jättecookie så nu är det bra:)

Idag gäller det!!

Idag gåller det!! Melodifestivalen är i Skellefteå!! .......och jag är förstås i Stockholm.. Men SKEELFTEÅ ÄR BÄST!!


Annars idag har jag varit hos smink och peruknmakarn och kollat på smink, ska köpa öite kroppssmink sen:)

Snart kommer Sofi så ska vi se Scccchhhhlaaager!

Har gått och blivit med Converse!

MMMMmmmmmmmmm.......... Converse:)



Sotade ögon och Sommarsmink

Idag på utbildningen fick vi sminka sotade ögon och jag hann det ganska fort så jag fick en uppgift att sminka till en kryssningsreklam, alltså sommrigt. Här får ni se min trogna modell Sofi:)






Det är mkt snyggare färger in real life, men man kan inte få allt;)

Sotade ögon och röda läppar

Idag var jag make-up utbildningen och läraren visade på mig hur man gör sotade ögon, fick röda fina läppar också:)






Klara böckerna!

oo, idag har jag flygit tillbaka till när jag var 13:) Jag hittade Klara börckerna idag på Åhlens och köpte tre (saknar 4 i serien) och har läst alla tre i ett sträck! Shit vad bra dom är! Nu vill jag också ha en häst igen! jag hade en islandshäst under ett par år fram tills jag var 16 sen började jag dansa istället och skaffade kille (min Fredde som jag fortfarande är tillsammans med) och min häst dog tyvärr... Men nu är jag sugen igen efter nästan 5 års uppehåll och nu är jag ute efter en egen hårboll att studsa runt på!

Just nu ser jag Beck, missade början, satt och pratade hästar med mamma, hästar är min mammas liv så hon är inte speciellt ledsen över att jag är sugen på häst igen:)


Melodifestivalen!

Pepp, pepp, snart börjar det! Jag har typ sett varje år sedan jag var 10 eller nåt och det blir däremot inte bättre, men man måste ju se det! Melodifestivalen är ju kult!!


Idag har jag gått på stan. köpte coola skor på Monki, det kommer bild sen:)

Fredag!

Jaaa, helgen är här:) Det ska bli såå skönt! Idag har jag haft det en bra dag med massa saker att göra! Jag har gjutit öron och ska förbereda för att gjuta av en arm, kul, jag känner att jag lär mig verkligen något varje dag på den här praktikplatsen:) Ska se Lets Dance och proppa lantchips:) Har från och med idaf bestämt att jag ska ha GODISFÖRBUD! Inga kakor, godis eller glass här inte!! Jag har inte varit nyttig alls på sista tiden så nu får jag allt hålla igen lite! Men chips på helgen tycker jag att jag kan få! Och får jag chokladabstinens (som jag ofta får) så ska jag köpa en liten mörk chokladbit, INTE en stor 85% som jag smäller i mig på 10 minuter:)

Har nyss varit i Skärholmen med Anne, kul kul:) Köpte två par chinos på rean på gina, superduper! Imorgon blir det nog smink och perukmakaren och kolla om airbrushsmink!!

Hoppas inte ni uppe i Skellefteå snöar in totalt. Det ända som kan hända mig här är att jag drunkar i snöblandat slask....


Tjing!

Lediga, härliga dag!

Idag blev en ledig dag, helt otippat! Jag tog t-banan till slussen och skulle precis gå till bussen till Gustavsberg när Mats ringde och sa att hans barn var sjuk så jag fick vara ledig idag, jiiipii. Alltså, misstolka inte, jag gillar min praktikplats, men ingen har ju ngt emot en ledig dag!! Det var ändå skönt att jag hann stiga upp och börja dagen så han inte ringde tidigare, då hade jag nog somnat om igen, men nu är jag "pigg" och glad så nu kommer dagen att bli härligt lång!


Jag tänkte sticka på någon Second Hand butik och köpa en ny bok, jag läste ut min igår, den var fruktansvärt bra! Vita Liljan heter den och är en historisk Roman om en kvinna som klär ut sig till man och flyr från sitt gamla liv och arbetar som konstnär. Den är ganska hemsk, men slutet var näsatn för lyckligt, men med en sån hemsk historia så måste det bli ett sånt härligt slut:)






Idag ska jag nog även fara till smink och perukmakaren och kolla på kroppssmink och vad det kostar. Behöver det till mitt projektarbete som ska vara kroppsmålning:)

Igår föressten om sommarjobbet, jag kan säga att vad jag tolkar det så ser det väldigt lovande ut:)


Hihihihi, jag har nog aldrig varit så glad över att ha en ledig dag! Hoppas ni alla mina tio läsare ha det lika bra!!

Imorgon blir det spännande;)

Imorgon ska jag på en typ av "jobbintervju" för sommarjobb:) Det blir spännande det;)

Mirakelkrämen

Detta ska vara en mirakelkräm! Med Aloe Vera och den luktar citronsorbet så borde den inte vara annat än bra!? Att den dessutom kostar 300 spänn gör nog att den borde vara bäst:) En tjej i min sminkkurs har tydligen haft problemhy och denna kräm räddade henne. Jag har som tur inte en problemhy, men jag kan upfatta den som både fet och torr samtidigt ibland. Hoppas denna kram gör mina kinder lena som babyrumpor!





Måndagens bestyr

Idag har hänt och händer:

  • Började min nya praktik idag hos maskören Mats Öhlund
  • Åkt buss alldelles själv till och från Gustavsberg
  • Köpt mat
  • Fixat på mitt CV
  • Ska in till CITY;)
  • Fylla på mitt SLkort
  • Fara på Sminkkursen


Tjing!

Sminkpenslar


Kolla in mina nya sminkpenslar från Eleven! Fick hem dom i Fredags! Dom kommer till väl användning till Make up-artist kursen!



Glasögonormen






Mina nya läsglasögon/arbete från Smarteyes

Back to the Big City..

Nu är jag tillbaka i Storscctaaan efter en välbehövlig helg hem till Skellefteå. Jag ville typ inte fara tillbaka idag. Med en pojkvän som mer än gärna skulle hålla kvar mig så kändes det svårt att åka, och sessutom var det jobbigt att fara ifrån min lägenhet. Jag har verkligen insett att den är verkligen mitt hem nu!! Å vad skönt det var att komma hem till den. Superskönt var också att världens bästa Fredrik hade städat åt mig!! Tack Bubbas!

Men det som gör att jag far tillbaka till Stokholm i drygt tre veckor till är praktiken hos en maskör, Mats Öhlund, och såklart Make Up-artist kursen, jag längtar jättemkt till den imorgon kväll!

Jag har inte sktivit så mkt i helgen för datorn har också fått sig en väkbehövlig semester medans jag har varit borta. Jajustja! Jag måste lägga upp en bild på mina nya glasögon:) Dom kommer snart!


Tjing!

RSS 2.0