Måndag

Idag är det Valborgsmässoafton! Har nu på förmiddan provsminkat en av mina bröllopssminkningar jag ska göra i sommar. Nu ska jag och Fredde iväg och grilla, ska köpa marshmallows och mariekex, har aldrig testat det men har hört att det ska vara en höjdare. Återstår att se:) Har inte sminkat mig på några dagar nu så idag har jag avreagerat mig med en massa lila. Kommer upp en bild ikväll!
Hoppas nu alla får en superdag vid brasan!

Söndag







Dagen har bestått av sovmorgon, promenad, kinamat, deklarera och en alldelles för lång sovlur på soffan. Nu ska jag städa upp här i lyan, för sen under min lediga tid i veckan har jag tänkt pyssla! Har köpt lite material och har tänkt sy en väska och göra en lite skulptur. Till att börja med...;)




Mys!

Igår var jag hos fina Helen och hade mykväll med middag och film:-)

Veckans jobb

Tisdag: Kört Till Storuman, Dikänas (ojoj så liten by/håla) och Tärnaby. Under den resan hanns med snöstorm, spöregn, solsken och en mindre bilolycka. En galen kärring körde in i min vänstra backspegel (2 dm till och det hade blivit frontalkrock), hon körde säkert 80 km/h på en miniminiväg och smackade på mig, kulkul.

Onsdag: Vaknat till dimmiga fjälltoppar, kört från Tärnaby till Arvidsjaur. Sett ren, räv, fjällräv och överkörd ekorre.. Har under dessa dagar brummat på ca 80 mil och jobbat, har ändå gått bra under omständigheterna.




Halsband!







Det är så härligt när människor i ens närhet vet vad som gör en lite extra glad. Och i mitt fall är det stoora halsband! Det silvriga halsbandet till vänster fick jag av Fredde igår i sen födelsedagspresent. Mamma kommenterade; äre en halsduk eller?!. Haha!

Det gula till höger fick jag idag av Mikaela som har jobbat i Egypten, så denna tog hon med hem till mig! Den liknar den röda jag redan har från cocoo, och den älskar jag ju! Och det gula är inget undantag! Loove! 

tacktacktack!



Om jag fick bestämma....












Så skulle jag köpa dessa bums, måste dock vinna på triss först;)

Nu är jag tillbaka, är mentalt utslut efter mkt att ta in och lära mig. Så nu blir det ledig helg med mys, äta grillat hos Fredde och ladda upp batterierna. Ska även luncha med Mikaela på söndag, hon kommer hem på snabbvisit från värmen så man måste passa på;)

Har även lite ideer i huvudet som måste komma ut. Det inkluderar mer pimpande av skor, sy, måla och pysslapysslapyssla!!












Tisdag

Har verkligen full rulle nu så jag har inte tid att blogga. Provsminkningar till bröllop och bal plus utbildning av nya jobbet står på schemat. Så nu checkar jag ur bloggen tills helgen, då kommer jag tillbaka:)
So Long!

MålaMålaMåla






Nu i Lördags blev jag klar med beställningsjobbet som var att jag skulle måla upp nio lastbilar som skulle vara som present till en lastbilschafför, hoppas han blir glad:)





Söndag




skor Primark, byxor Gina, Kavaj Åhlens, topp HM, väska köpt i London, halsband BikBok


Födelsedagsfin


Kavaj Hm, Topp HM, shortskjol Indiska, väska mormors, skor Jeffrey Campbell

Nu är det iof nästan en vecka sedan jag fyllde år, men jag såg ut såhär på min B-day.


Fredagen den 13:e








Ikväll var jag på Boda Borg och sminkade personalen för temat "Fredagen den 13.e". Tänkte lite olyckor, sår osv. Nu ska jag iallafall ta helg i den mån det går. Har en tavla som måste vara klar på söndag, ska försöka stiga upp imorgon och göra bort det innan jag drar till Umeå, ska på myskväll hos Hanna:)



B-Day






Idag är alltså min födelsedag och den har varit super. Massa tårta, påskmat och lite presenter:) Imorgon ska jag på middag hos pappa och bli firad där innan jag far ner till Stockholm för jobb. Kommer bli en intensiv vecka då jag senare på Fredag även ska sminka på Boda Borg. Så jobba på fm i Sthlm sen Ske-å på em. Ska sen vila upp mig under Lördagen hos Hanna i Umeå med lite filmmys:) Vi får ju se hur det blir med blogguppdateringen när jag är borta, kommer lämna datorn hemma men nått inlägg kommer säkert slinka in.

Hoppas ni alla har haft en underbar påsk!




Virkat







Hämtade ut ett paket igår och det var de virkade shortsen från hm och dom passade bra:) Nu kan sommaren komma tycker jag:)


Fredag





Skissen


Idag Långfredag och inte mycket på min agenda. Hämta ut ett HM paket (ja, det beställdes innan mitt köp-stopp), måla på tavlan. Kommer vara såå less på lastbilar känner jag, haha. Håller alltså på med att måla en tavla med nio (!) lastbilar på. Skissade klart igår så nu ska jag börja måla i akvarell idag. O justja, ska färga håret också, min utväxt börjar bli hemsk.

Plötsligt fanns det lite och göra trots allt;)



Inka Bird








Halsband Forever 21, Byxor Gina Tricot, Kavaj/Jacka HM, Skjorta HM, Skor Vagabond, Bälte Mammas Garderob, Väska Londonfynd




Köp Stopp





Nu har jag bestämt mig för att ha köpstopp! Fram till den 4:e maj så ska jag bara köpa "nödvändiga" saker. Här är en lista över vad som är villkoren:

1. Mat och sånt man behöver från ica får jag såklart köpa.

2. Om Nelly eller Henry Kole skulle ha en fettsuperduperrea på Jeffrey Campbell-skor, ja behöver jag förklara?

3. Om alla mina Jeans kommer att spricka samtidigt får jag köpa nya för att se representabel ut.

4. Modetidning om jag får abstinens.



Detta ska nog gå superbra eftersom jag är lite småfattig just nu så det finns inga pengar i överflöd att shoppa loss med, det enda såklart är ju när man springer på "den perfekta skjortan" och ett "perfekt" sommarplagg för ett bra pris, men det är bara att hålla i slantarna;)











Masktillverkning

Idag är det verkstad i mammas kök:-)

Onsdag



Ojoj, idag har det hänt mycket! Massa kommande sminkningar har planerats in och lite annat jobb är rott i hamn, spännande med nya utmaningar! Nu ikväll har fina Sara och fina Linnea varit hos mig och pysslat. Jag har skissat på en tavelbeställning som jag ska börja måla på snarast. Ska nämligen till Stockholm nästa vecka så då finns inte mycket tid för att måla.

Påskhelgen ska jag försöka vara så ledig som möjligt, dock måste jag måla klart tavlan som sagt och jag ska även tillverka lite sår, fredagen den 13:e ska jag sminka effectsmink i passande fredagen den 13:e anda. Så jag förbereder det nu innan jag drar söderut.

Hoppas ni alla har haft en bra onsdag trots det typiska aprilvädret;)

Loreál NailPolish Color Riche




Underbart nagelllack! Bästa penseln som har lite rundade kanter och är ganska stor, men anpassar sig bra efter nageln. Ger en mkt fin bland finish och det går mycket fort att måla på! Jag kommer definitivt köpa fler nyanser av denna!!



Lovely











Mina vänner känner mig! Modeinspiration, Oversize-halsband, hemgjorda praliner och Svartvinbärs saft!

Fyller iof år på Söndag, men tidiga presenter är aldrig fel:)


Lördags









En bra Lördagskväll: Fina Flickor, God mat, en massa prat, catfight och lite Bridget Jones på det, helt ok alltså:P



RSS 2.0