Top Model

Har sett första avsnittet av Top Model Sverige. Kommer bli en rolig kvällsunderhållning framöver. Tycker det ska bli kul att se utmaningarna, alla intriger och drama däremellan som troligtvis kommer uppstå efter jag sett deltagarna, det kan jag skippa.

You can Never have to many Shoes!

Såhär matchade jag skorna för några dagar sen, tycker grått och rött är så snyggt ihop:)

Peace!

Haha, Alice är en stjärna! Jag tycker det är småpinigt att ta outfitbild, så när kollegan Emilie kom gående var jag såklart tvungen att apa mig för att det skulle kännas mindre pinsamt (varför det nu skulle göra det?) Så Alice lyckades fånga denna otroligt coola posen! Klockren!

Body Butter

Kolla vilket monster till Body Butter!? Köpte den på Oxford Street på rea, den blev billigare än den normalstora från The Body Shop. Köpte den såklart i min favvodoft, coconut!

Dagens Smink

Såhär såg jag ut för några dagar sedan på jobbet.  Jag använde en ny lila skugga och jag testade även Mac Paintpot för första gången, det var suverän och gjorde att skuggorna blev intensivare och satt bättre.

Kap!

Nu ska ni få allt få se mitt superfynd från min och Linneas minitripp! Drygt 200-lappen fick jag betala för dessa pjucks som var på superduperRea! Har kostat nästan det femdubbla så detta är vad jag kallar kap!
Update: Märket är Office London, dom har en webbshop men dom fanns inte där. Man kan alltid kolla på ebay

Minibildbomb

Här är lite bilder från min och Linneas minitripp:) Vi shoppade, åt, shoppade, slappade och shoppade lite till;) Nämen några riktigt fina fynd gjorde jag, vill ni se dom?

Home

Är nu hemma i snöiga kalla norr  och vill bara tillbaka till "värmen".  Har idag packat upp och sovit en massa, trodde inte man kunde bli jetlaggad av en timmes tidsskillnad;) hehe. Imorgon kommer iaf ett litet bildspel från min och Linneas lilla resa:)

Se ya!

Nu drar jag till London, kommer inte att blogga när jag är där, men kommer med en fin liten sammanfattning när jag kommer tillbaka. So long och ta hand om Sverige medan jag är borta:)

Torsdag

Här är jag i London för ett par år sedan:)
Just nu sitter jag och fixar det sista inför imorgon, London here i come! Funderar främst på vad jag ska ha på mig imorgon. I London är det 5-10 grader, här är det liite kallare. Kommer nog köra på stor halsduk så kommer det nog gå vägen, annars ska jag vara typ "höstklädd". Ska snart iväg på ett gympass, fy tusan vad jag kommer få träningsvärk:)

Bulle på huvudet:P

I helgen kände min kära kollega Anneli för att leka med mitt hår, några fler kollegor hakade på och detta blev resultatet, alla tyckte det blev så söött, men Tessan var den enda som var klok nog att tyck motsatsen;)  Kände mig som en en korsning mellan en konstig teletubbie och mimmi pigg;)

Off to work

Så, är nu påväg till jobbet och ska ha kontorsdag. Bjussar på en dagensbild från i helgen:)
Idag ska Fredde komma till Umeå också och hämta mig också ska vi gå ut och äta middag, vardagslyx:)
Sen imorgon blir det Packapackapacka! Tänkte börja igår men det blev städningen som tog min tid.
Hoppas ni alla har en bra dag!

Tre små apor

Förra veckan fick fina Sara fota och exprimentera lite med "de tre små aporna";)

Måndag

Som de flesta lediga dagar kör jag på osminkat och låter huden andas.
Sitter nu och äter "brunch" och ska snart gå in till stan en snabbis. Sen ska jag ta bussen till mamma och vi ska ta en skogspromenad med Vovven. Idag ska jag även prova ett nytt danspass på gymmet, ska bli skönt att skaka loss lite;) Jag måste också börja packa, drar ju på en liten weekend till London med Linnea, ska bli så kul!! Hoppas ni också har en bra måndag!

On the Road

Sitter just nu på bussen påväg hem till Skell. Har jobbat hela helgen och har en dag kvar att jobba innan lite ledighet och Londonresa:-) Jag skippade datorn idag och läser istället min nya bok:-)
Update: Jag läste ca 20 minuter innan jag slocknade och sov resten av vägen, brukar bli den effekten med buss och bok i en kombination;)

Wow



Från en visning på årets Elle-gala. Såå häftigt att smink och kroppsmålning får mer plats i modeskapande! Mode och smink går ju hand i hand så det är kul att se hur man utvecklar sminket också!

Elle-galan





Kollade på stureplan.se och såg bilder från gårdagens Elle-Gala. Här ovan har jag tagit lite fina bilder. Bild nr 2 och 4 innehåller Jeffrey Campbell skor (mums) och de andra två är mina två favoriter när det kommer till kläderna.


Rosor är Rosa

Blommig Kavaj-Vintage, Skjorta-Object, Jeans-Cubus, Skor- Jeffrey Campbell

Silver

Idag hade jag min nya silvertröja från HM. Fick börja morgonen med att laga en maska på den, inte världens bästa kvalla men fin är den allt:)

Inpackningar

Här är de två inpackningar jag använder just nu. Den från Revlon använder jag när jag vill bättra på färgen lite och få lite sådär "nyfärgat" glans när man börjar känna sig lite glåmig. Jag använder den ca 1 gång mellan varje färgning men jag har i den i 10 minuter istället för 3 som är rekommenderat för starkare effekt.
*
Den från Loreal har jag som "vanlig" inpackning och jag tycker den funkar bra och har en underbar doft:)

Pälsväst

Haha, jag bjuder på denna;)

Orange

Tänk vad bra ljussättning kan göra? Samuel på jobbet använde min lilla skitkamera och ljuset i en av våra studios och fick till en superbild på väldigt kort tid. Jag ser lite lätt ansträngd ut men jag kämpade för att inte blinka;)
Ser ni det otroligt snygga halsbandet? Jag fick det av Fredde i julklapp efter han hade sett den på bloggen. Jag älskar verkligen stora halsband och denna är så välkommen!

Rouge

Jag tänkte börja med en ny Katerogi  som heter "Favorit". Där tänkte jag lägga upp lite olika produkter som jag uppskattar och dela med mig vad jag tycker om dom. Först ut är Rouge:
Här har ni mina nuvarande favoriter när det kommer till Rouge. Nars Rouget i nyansen "deep throat" är en riktig favorit när det kommer till den lite rosa tonen. Den är lite lätt ljussrosa med lite fint guldskimmer i .
Too Faced rouge i nyansen "papa don´t peach" är min favorit i alla kategorier. Den ger en naturlig persikoton med liite skimmer i, superfin året om, speciellt när man har fått lite färg. Den använder jag typ jämt, måste köpa en ny när jag far till London, den håller på ta slut..:(

Kvällens Höjdpunkt

I Lördags var Nyårsafton och det blev inte riktigt som jag hade planerat. Fredde hade feber och jag var inte riktigt frisk från min förkylning så det blev lungt firande hemma hos mamma istället för nyårsmiddag/fest i Umeå. Kvällen bestod av en underbar middag, sen ett evigt väntande på tolvslaget så man sen skulle få gå och lägga sig.
Väntan mellan middagen och tolvslaget bestod bland annat av min styvpappa och styvsysters eldiga samtal om trävhästars uppbyggnad av muskelmassa, men kvällens bästa var ändå när min mamma stolpade runt i mina Jeffrey Campbell. Och försökte avbryta det eldiga samtalet genom att strutta in och chocka de stridande, de chockades i sisådär 20 sekunder, sen började de om...
Så, mitt nyårs blev inte riktigt som jag tänkte mig och nu är jag så festsugen så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Fast att jag är typ upptagen alla helger i Januari, så det där festandet får nog vänta;)
Den där planerade outfiten blev som inte av igår, men jag ska ta kort på den ändå och lägga upp här.
Gott Nytt år!!

RSS 2.0