Kändisspotting i Stockholm


Yo! Nu när jag var i Stockholm lyckades jag springa in i galet många kändisar, det kryllade typ av dom!




Kändispotting vid Kungsträdgården, självaste Ingamar Stenmark




Lyckades cecka in tre av deltagarna av Stylisterna varav jag hade en liten konversation med Melody om Kornblått eller Marzankrämsgul var vårens trendigaste färg på väskor. Melody tyckte gul, jag tyckte nog blå innerst inne. Det blev ingen väska, ska satsa på tidlöst brunt;) De andra killarna hittade jag på Beyond Retro på Drottninggatan.




Hade rulltrappedejt med Carolina Gynning på Topshop




Columbine Smille på Topshop (Topshop is the plejs to be on)





Kollade in Måns på Göta Lejon





Det gjorde Magnus Uggla också!





Och idag på Arlanda fikade jag och Brorsan praktiskt taget med Erik Saade, han satt bordet brevid. Han åt Pannini, jag åt kladdkaka. Så..Jag hann med en del kändisspaning allt, dock var den rätt så omedveten (nää, jag stalkade Erik såklart hela Stockholmsvistelsen;)


Sista dan i Storstaan

Just nu sitter jag på tåget på väg till Sthlm och ska göra lite av stan en snabbis innan jag far ut till Tensta. Min kompis Sofi jobbar därute så jag ska käka lunch med henne. Senare ikväll ska jag käka middag med brorsan innan planet går hem. Det kommer bli en massa ätande idag;-)

Min inspelningshelg+Lite till:)


Hej alla! Nu har jag valnat upp hos min kompis Linnea efter en intensiv inspelningshelg i Stockholm. Har varit apkass på att ta bilder (som vanligt?) men min sminkbuddy från i helgen som heter Anna tog lite bilder så ska nog allt sno några av henne;)

I Torsdags var en väldigt rolig dag med min kompis Malin. Vi gick på stan, bland annat Beyond Retro och jag köpte denna beauty, turbaaanen:








Bild tagen av Malin: http://silverklackar.blogg.se/



Senare på kvällen var vi och såg Romeo och Julia på Göta Lejon som finaste Leo bjudit in oss på:) Hon jobbar med mask och ljus på den föreställningen:)




Den var väldigt bra men det kryllade av fjortizzar som skrek ut halsmandlarna varje gång Måns visade sitt fagra Fejs. Men överlag var den väldigt underhållande och vissa stunder mycket vacker!


I Fredags började inspelningen mycket tidigt på morgonen. Jag steg upp halv 6 och var piggelin (not) men det gick bra:) Första timmarna sminkade jag och Anna och inmproviserade ihop en Marilyn frisyr (den ska Anna få mest cred för, den blev snyggare och snyggare för varje dag) Första scenen filmades utomhus i iskall blåst, höll på att frysa tårna av mig, men oj så skönt det var att gå in efter! Sen pudrade vi och höll på så under hela dagen:)

Lördagen var samma sak egentligen, grundsmink på alla och lite mer på vissa, vi slutatde ganska så tidigt så jag och inspelningskoordinator Desiree for till kungshallen och köpte mat som jag föråt mig på totalt!

Söndagen erbjöd lite mer spännade saker. Först grundsmink och så, sen tårtätning mitt i alltihop, sen zombiesminkningar!





Visst känner ni igen masken en aning? Känner att nu är det dags att vidga sina vyer och göra nya maskdelar;)





Bilder tagna från Alexandra Malmqvist


Och nu är det Måndag och jag ska vara med Linnea idag och äta Våfflor, gå på stan i Uppsala och bara vara ledig:) Sen imorgon blir det shopping i Stockholm och nåt säger mig att jag kommer att ta med mig smink från Mac hem;) Sen ska vi kika in en del second hand:)

Tjing!











Tidig Torsdag!


Imorgon blir oanständigt tidig uppgång, kl 4.30?? Galet men planet går 6.30 så det är bara att kravla sig upp, tänkte hinna slänga på mig mascara i tron om att jag blir piggare då!

För ni som inte vet så blir det en combovistelse kan man säga för mig i Stockholm. Jag ska jobba på en kortfilmsinspelning under helgen och shoppa mig sönder och samman mån-ons. Så det blir nog najsigt:)

Ska försöka ta lite bilder, ska packa ner kameran NU, sen sängen.

Nattinatti på er alla!!!





Fotograferna på jobbet skulle ta lite testbilder, tycker denna blev najs:)


If you like it put a shoe on it! (bilder från fotograferingen)












Här ser ni lite av resultatet från fotograferingen med Samuel och Karin.

Foto: Samuel Pettersson

Modell: Karin E Jansson

Make up artist: Jag



Resa med stil.

 



Beställde denna från CDON i måndags och den kom idag, snabba puckar! Nu kan jag dra med mig datorn med stil. Tyvärr blev det ingen ny dator igår, den jag ville ha fanns inte. Får dra med min tegelsten till dator en luten stund till;) Ska diska nu sen måla naglarna, imorgon blir det jobb:)



Tisdag


Snart bär det upp på Solbacken med Sara och Mamma och veckohandla, det behövs verkligen, måste storkoka sen hemma. Men det är inte allt idag! Jag ska även köpa mig en ny dator! Jippi! Äntligen kommer jag kunna spela The Sims när jag vill!! Har bara kunna spela hemma hos Fredde, så nu hungrar jag verkligen efter att få spela! (låter som jag har värsta beroendet;)

När jag veckohandlar blir det även jakt på Semlor! Brukar ta slut precis där jag är så nu gäller det att vara kvick!!






Stoppa klackarna i huvudet!!!



Idag har jag och Samuel på jobbet haft en skitkul fotografering! Hade värsta idén innan men det blev såå mycket bättre!! Karin är en pingla och det var superkul att jobba både med hon och Samuel!! Jäklar vilken fotogenisk kvinna!! Och Samuel som tar kickass bilder!!

Här har visar jag min vision


 

Sen började jag skrida mot verket (ser typ asförbannad ut när jag koncentrerar mig)




Pricken över i:et i alla outfits, skor!!

 

 

Rouge, meera rouge!!

 

En liten sneakpeak av fotograferingen och sminket, mer bilder kommer sen:)



Rolig måndag väntar!

Imorgon kommer bli skitskoj. Ska med kollegan Samuel och hans andra hälft åstakomma en awsome fotografering. Enligt mina planer kommer det gå super. Jag säger bara pasteller, smink och skor. Maassor med skor. Bilder kommer kan jag lova...:-)

Chinos!


Shoppade chinos igår på HM för 99 kr st vilket jag tycker är ett kap! Blir snyggt i sommar till typ allt!!





Klänningarna på Oscarsgalan



Tycker dessa klänningar är faaabolus och hör hemma på röda mattan!!





Denna hade inte Anne på Röda mattan men den är verkligen drop dead!!





Snygg!!





Snyggaste klänningen!!






Tveklöst sötaste klänningen!!!





RSS 2.0