Sminktips!

Såå nu har jag äntligen hittat den! En foundation jag inte behöver blanda med vitt! Its a miracle! Mac Studio Sculpt Foundation i nyansen NC15 är det som gäller för oss blekfisar! Tycker den är bra överlag, ger bra täckning och brukar måsta pudra två grr per dag, men det måste jag med nästan alla foundations. Ska ge en utförligare recension när jag har använt den mer.

Wantie

Denna fining från Zara ska jag spana efter när jag och Linnea drar till London i Januari:)

Smycken

Finfina smycken som inte skulle sitta fel:) Från asos och cocoo.se

Julkalender

The Body shop har en julkalender i tre olika prisklasser. Nä jag är inte sugen.......

Elle Tävling

Jag såg på Elles hemsida att deras designtävling som jag vill vara med i slutar den 1:a december och inte den 15:e som det står i tidningen, så jag snabbskissade upp min klänning. Puderrosa är ju en av mina absoluta favvofärger så det föll på det (annars hade jag tänkt grön). Det man kan vinna är att ens designade klänning sys upp av HM och man får gå på Elle-galan i klänningen och massa annat skoj. Tänkte att det kan ju vara kul att testa iallafall.

Creepy

Jag sminkade till en spökstig för några veckor sedan, och här är en av "spökena". Hennes ögon är så häftiga tycker jag!

Jord

Blev fotad av Vizelia för ett tag sedan, hon har fotad efter temat "de fyra elementen" och jag fick äran att agera jord. Hehe, hon gosade på mig blöt blomjord, jag får se det som nån inpackning eller nått;)

Fynd!

Här kommer ett riktigt fyndtips! Hittade dessa på Hm för endast 69 kr. Alltså för 3 st! Vet dock inte hur bra de är men om man klipper till dom bra och har ett bra franslim så borde dess funka toppen på vinterns fester!

Gyllene Damen

I Lördags hade Linnea partey och då invigde jag mitt nya guldbälte och min ring från Versace by HM. Den är sååå mkt finare irl, men här får ni en rätt ok bild ändå:)

Pälsväst

Blev med Pälsväst när jag och Linnea var i Stockholm.

Turbanen

Köpte en stickad svart turban i Uppsala. Känner mig som en 20-tals tant:)

Stockholm




Jag och Linnea drog och gjorde Stockholm i Fredags, taggade för Beyond Retro men när vi kom dit luktade det avlopp x 1000 och lite till, så det blev inte så lyckat som man ville. Sen gick vi runt på Topshop, HM, Åhlens och NK. På NK fick jag känna och hålla i min drömväska som en dag ska bli min, om det så ska sluta med att jag sitter med den på hemmet när jag är 95!


Uppsala


Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen, men har ju haft massa awsome saker att göra. Här kommer lite bilder:






Köade med Malin och Linnea till Versace by HM. Vi hamnade i grupp nr 2 som skulle få norpa åt sig av grejerna. Jag fick tag i Ringen som jag ville ha, var alldelles skakig efteråt av adrenalinpåslaget, hahaha. Det kommer en bild på ringen, ska ha den ikväll:)



Som ni ser, jag var taggad till tusen att slåss;)



På ett Café med Linnea:)



Coola...



...Men dock ser vi ut så här irl... hehe


Backstage

Förra veckan sminkade jag till en Fotografering med Vizzan, Klockan jag tillverkade under sommaren fick också vara med. Kan ni gissa temat på fotograferingen?

Dagens

Såå. Har nu landat på Arlanda och väntar på bussen som ska ta mig till Uppsala:-) Ska där möta upp Linnea för lunch och en tur på stan:-) Har idag använt min favvopalett med skuggor från isadora. Den har med gråa matta toner men paletten finns med andra färger också.

Dagens

Idag testade jag en "donut" i håret, Ett bra sätt att fylla ut knuten:)

Just Nu

Sitter nu på bussen och rullar nu från Umeå. Har haffat senaste Make Up Store tidningen och ska nu gräva ner mig i den en stund.

Brudsmink

För några dagar sedan sminkade jag en brud. Både hon och jag blev väldigt nöjda:)

LBD

Inköpsställen: HM, Nelly, Cos, New Look, Forever 21, Asos

Umeå Fashion Week-del 4

Mua: Jag
Foto: Anneli Sandberg
Styling: Anna Wiklund

Dagens Smink

Idag använde jag min nya skugga "Smaragde" från make up store. Den blev mkt mörkare än vad jag trodde den skulle bli, men jag är nöjd ändå:)

Umeå Fashion Week-del 3




Mua: Lisa Lantz
Fotograf: Anneli Sandberg
Styling: Anna Wiklund


Umeå Fashion Week-del 2




Mua: Lisa Lantz
Fotograf: Anneli Sandberg
Styling: My Blomqvist


Dagens Smink

Idag körde jag på en väldigt simpel sminkning, har en ledig dag, wippi! Brukar vara helt osminkad på mina lediga dagar, men efter en sluskvecka på boda borg med fettigt hår och zombiesminkningar behöver sminka mig fint för att väga upp sluskperioden;) Provade min nya slokhatt, den är så fin. Har alltid haft inställningen att jag inte kan ha hatt, men nu har den uppfattningen ändrats!

Umeå Fashion Week-del 1



Mua: Lisa Lantz
Fotograf: Anneli Sandberg
Styling: My Blomqvist


Crazy Shoes

Galna skor, men ack så fina!

Dagens

ÅÅ vad skönt det är att börja blogga om bra fina saker istället för en massa skräckclowner och blod:P
Hade idag på mig mina nya skor jag beställt från Nelly, lite stora i storleken men med sulor så blev det bra. Är då riktig nöjd med dom.
Hade även på mig läppennan Burlesque från Make up Store.
Med läppenna får man till en riktigt matt yta på läpparna, det är riktigt snyggt tycker jag. Blir det lite väl torrt kan man lägga på läppstift, läppbalsam eller läppglans. Läppennan är mkt underskattad! Den håller bra och man kan reglera från matt till glans. Och den håller läppstiftet på plats såklart:)

VF

Boda Booo skrämmer och lockar lovlediga


Personalen på Boda Borg har i år hjälp av en utbildad sminkös som ser till så att satsningen på ett gruvligt spännande besök lokalerna i Vitberget ska bli extra kittlande.
Foto: PRIVAT

SKELLEFTEÅ Mycket mörkare och lite ruskigare.
Det är konceptet när Boda Booo bjuder besökarna i Vitberget på utmaningar i Halloween-mundering.
- Det kommer att bli läskigare än någonsin, lovar Thomas Norström, Borgmästare.

Djupt inne i det stadsnära Vitberget ligger landets nordligaste Boda Borg. I korthet handlar Boda Borg om att öppna dörrar. Bakom varje dörr finns en utmaning, fyra utmaningar bildar ett Quest, och questar är till för att klaras. Men under höstlovet har man valt att spetsa till upplägget. Bland annat med livs levande spöken.
Under nio höstdagar  är saker och ting helt enkelt inte riktigt som vanligt.
– Det är nu fjärde året vi kör Boda Booo till Halloween och vi försöker utveckla konceptet från år till år, säger Thomas Norström, Borgmästare på Boda Borg.
Utbildad stylist
Inför 2011 års version har man låtit sminkösen Lisa Lantz, som bland annat gått makeup artistutbildning och attributmakarutbildning, styla personal och anläggning.
– Det kommer att bli läskigare än någonsin, lovar Thomas.
Dagtid spökar man till det ordentligt inne i lokalen och efter klockan fem på aftonen släpps alla spöken, vålnader, poltergeister och allt annat oknytt lösa att härja fritt inne i berget.
Tillåtelse att skrämmas
Konceptet med Boda Boooo väcktes alltså till liv för fyra år sedan.
- Våra utrymmen lämpar sig utmärkt för spökerier. När vi släckte ner berget och ljussatte med levande ljus förstod vi direkt hur bra det skulle kunna bli. Personalen klädde ut sig till sina favoritmonster och framför allt hade de allas tillåtelse att skrämmas. Vi drog på lite extra med personal också, säger Thomas, och tillägger:
- Ja, vi anställde faktiskt några spöken.
Bo Wikström på Destination Skellefteå konstaterar att Boda Borg är en viktig anläggning för besöksnäringen i Skellefteå.
- När tonvikt ligger på teamwork och tävlingsmoment appellerar upplägget till såväl konferensen som till skolklassen, släktträffen och barnfamiljen.

Av Camilla Stenlund 
[email protected]

Publicerad 2011/11/04 10:45 under NyheterSenaste Nytt,Skellefteå.


Zombie-Lördag


Zombie-Fredag

Idag har det ej varit några nya sminkningar, kört på "säkra" kort;) Men imorgon blir det lite nytt:):)

Big Steve at Boda Borg!







Nu i veckan var Big Steve på Boda Borg och testade banorna och kollade in Boda Boooo. Skrämde skiten ur honom,hehehe, kolla in videon i länken nedan så får ni se:)

http://www.youtube.com/watch?v=fuvIKzpubkY&feature=share

Zombie-Torsdag


Zombie-Tisdag och Onsdag

'

Lipstick

Typ coolaste ringen;) Från Asos.

RSS 2.0