Brunt!

 
 
 
 
 
Nä, nu blev jag less på att färga håret hela tiden, min hårkvalité är i botten och jag vill att håret ska få vila lite. Dessutom hade jag fått 1 cm utväxt på det nya ljusa håret på en vecka (började få utväxt efter några timmar..) Så Jag har försökt komma så nära min naturliga färg som möjligt, så detta blev det. Lite slingor lyser igenom men det är bara snyggt. Och dessutom var jag idag på Stadsfesten och fick höra av killen jag köpte godisremmar av att: You look lovely, i love your hair! Vad en främlings ord kan värma och på något sätt bekräfta att man gjort rätt, haha!
 

Graffiti

 
 
 
Jacka Indiska, Klänning Monki, Bälte Vintage, Halsband Nelly, Skor Jeffrey Campbell
 
 
 

Kompis

 
 
 
 
 
Här har ni mig och bästis på Midsommar. Vilket litet snusk hon är, haha:)
 
 
 

Reklamfilmen

 
Klicka på länken för att se reklamen där jag fixade smink och kostym, blev ju ett toppen resultat!
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=DldwrlVb3Qw&feature=player_embedded

Midsommar

Midsommar 2010
Imorgon är det midsommar! Ska bli så mysigt och vädret verkar ska bli toppen! Jag och Bästis och Pojkvän ska grilla och äta massa gott och bara ha det trevligt,
Jag önskar er alla en underbar midsommar!

Blondie!!

Och plötsligt så blev man blondare. Jag kan som inte definera färgen men den är typ guld/jordgubbsblond. fast jag tycker det är gulare än på bilderna, fast det är säkert jag som också är sjuukt ovant och jag måste klippa luggen btw, ser ut som en luffare! Tänkte att håret skulle få blekas i sommar av solen och sen kanske bli mer blond. Jag trivs väldigt bra i rött, men kände att jag ville prova ngt nytt:)
Hiss eller Diss?

Tystnad! Tagning!

I tisdags så jobbade jag på en reklam-inspelning. Jag skötte mask och kostym, det var sjukt kul! Blev en låång dag men det var ett bra gäng jag jobbade med och det flöt på bra. Kommer nog bli ett bra resultat! Min bror fick agera statist och han fick även ära att spela clown, var kul att få sminka en snäll clown för en gångs skull, det brukar ju annars vara zombieclowner som gäller;)

DIY Väska med Kedjor

Här har ni mitt hemmabygge! Blev inspirerad av Stella McCarnteys modell som är liknande med kedjor, men denna blev så mycket billigare såklart;) Jag använde fejkläder från Ohlssons tycker, rött snöre och tråd, lädernål, kättning man kan köpa på byggvaruhus. Sen lite vilja och tålamod. Jag blev nöjd men den måste vara fylld för att bli som snyggast:)

Är tillbaka!

I veckan har jag verkligen bara jobbat, sovit och ätit  så datorn har samlat damm. Men jag har massa kul inlägg om vad  jag alltmest har gjort så nu ska jag uppdatera er lite eftersom:)
Igår var jag ut med lite tjejjor för lite middag och tjejmys! Mkt trevligt! Nu ska jag dra till Byske för mer tjejmys med bästis!

Söndag

Idag varvar jag dagen med jobb och ledighet. Håller på att köpa in och samla ihop kostym till på tisdag, då ska jag jobba med en reklam-inspelning där jag ska sminka och ansvara över kostymen. Kommer bli en fullspäckad dag men ack så kul tror jag!
Igår Lördag sminkade jag en brud på Lycka, sen lunch, samla kostym och lördagshäng med Bästis! Helt ok helg måste jag säga! Nu ska jag ladda batterierna med soffkramande och sex and the city!

Caviar Manicure

Hur coolt är inte detta?? Man målar på ett lager lack, sen häller man på små små pärlor som man sedan lätt trycker fast. Inte helt revolutionerande men coolt. Från Ciaté.

Klänning

Har spanat på denna fining från Kappahl i säkert en månad minst. Idag slog jag till på den då det bara fanns en kvar i min storlek. Kommer bli skön i sommar då den ganska tunn, måste dock ha en underklänning så man inte visar hela behagen:P

Balen




Fina Petra sminkade jag först, såklart glömde jag ta närbild, men bjussar på denna som är lånad från Norran









Här har ni mina Bal-Tjejer för i år, dom blev så fina, hoppas bara inte sminket rann bort i regnet.. Vill tacka Salongen Lycka för en mysig dag och att jag fick vara hos er!


Jeffrey Campbell





Jag får ju som jag skrev i ett tidigare inlägg bara behålla ett av paren, och de ovan är superfina och perfekta sommarskor med det lilla extra, men.....






Det blev de svarta foxy spike! KickassKillerheels skor i högsta grad! Nu är jag uppe i tre stycken Jeffreys, verkar ha spridit sig en Jeffrey-Epedemi över världen. Jag är då garanterat smittad:P


Imorgon är det studentbal här i Skellefteå. Jag kommer sminka hela dagen, ska försöka vara duktig och ta lite bilder!


Juni..

Jag brukar inte klaga särskilt mycket på väder men idag så får jag det. Det är nu några dagar in i juni och jag hade vinterjackan på mig när jag promenerade imorse. Its crazy! Jag gillar lite "svalare" väder, men solen är ju såklart välkommen ändå!
Vinterkläderna är som en riktigt trött och dval-sugen björn, dom vill vila! Sommar kläderna är som ystra vårkalvar, dom är taggade!

Lördag

Idag på förmiddag sminkde jag Maria Belen som gifter sig idag:-) Jag har även hunnit med en skogspromme med vovvar och mamma, just nu ligger jag på mammas kökssoffa för att jag vill och kan, plus är det helt ok med tanke på vädret:-P

RSS 2.0