Niva Ideal Finish







Nive Ideal Finish Foundation

I love it! Fin, lagom täckande och lättarbetad. Har en ganska stark doft, så känsliga hyer ska kanske se upp. jag har känslig hy men den funkar för mig. Den känns återfuktande och håller bra, men man måste pundra näsan några gånger under en dag. Det negativa är att den ljusaste nyansen som jag har fått tag i, nr 2, är snäppet för mörk för nån med extra ljus hy. Men jag tror ettan finns därute, jag ska bara hitta den!

110 kr

Betyg: 8/10



Body Butter Sweet Lemon- The Body Shop






Äntligen har den kommit! Sweet Lemon från the Body Shop! Idag köpte jag Body Butter och som vanligt blev jag inte besviken! Doften känns som ren, söt citron. En fräsh body butter! Men den kunde ha varit snäppet syrligare/fräshare. Dessutom tycker jag dom borde ha pumpflaska som förpackning istället för burk på grund av bakterier.




Pris: 175 kr/ 200 ml


Betyg: 7/10

Nu börjar mitt nya bloggliv!

Nu har jag bestämt mig för att börja om på nytt när det gäller bloggande, jag ska börja recensera skönhetsprodukter! Kul för er och kul för mig! Orkar inte skriva om mitt liv, vilken musli jag äter på morgonen osv, nu ska ni få nåt intressesant att läsa, om ni vill höra min åsikt!

RSS 2.0