Provsminkningar

Heej alla glada! Har inte varit särskilt aktiv (ovanligt;) Men idag har jag varit destomer aktiv under dagen! Jag har provsminkat mina balentjejer jag ska sminka nästa vecka inför balen. Sen har jag träffat en tjej på en frisörsalong jag ska sminka, kommer att bli en awsome baldag! Sen har jag och Fredde varit på stan en stund, ätit middag på Dallas, hämtat ut "the shoes of my dreams" på posten idag, kommer en bild när jag tagit en bild som ger dem Rättvisa! Nu ska jag sova snart, ska jobba imorgon i Umeå.
På onsdag ska jag och min hamster Cookie stå modeller tillsammans, kommer att bli mycket intressant! Jag lovar, det kommer bildbevis!!
Vill bara visa upp en underbart fin bild som inte har något med inlägget ovan att göra, tycker den bara är så  vacker, skulle vara kul att göra nån liknande fotografering!

Pyssel!

Igåe satt jag och pysslade med flörtkulor och tyg, blev ett oversizehalsband:)

Hundutställning



 

Igår var vi på utställning med mammas hund Sally. Hon var jätteduktig, hon kom 4:a av 15 st!

 







Tattoo!

 

Alla ni som säger att det inte gör ont att tatuera sig, ni har fel!! Gjorde ju apont! Men nu i efterhand är jag glad att jag gjorde det, är väldigt nöjd! Nu ska den bara läka snyggt!

 



Inte snyggaste bilden, men denna får duga för nu:)

 


Jippi!


Imorgon jobbar jag Halvdag sen får jag mig allt en minisemester på fem dagar, så skönt! Ska hinna tvätta, fara på bio, hundutställning, tatuera mig och tvätta;) Sen ska jag bara hänga och ha det gött! Laddar inför jobb nu i början av sommaren sen semester! Min första semester, ska bli kul:)



Kolla in denna bild, Anneli på jobbet tog denna när hon hade lite och göra i personalrummet, Jag som UFO;)


Ojoj, som det kan gå;)

Kolla vad Anneli är duktig?! Den kvinnan kan sin sak! Med lite photoshop kan alla se ut att ha långa ben;) Sen så på nåt sätt ser jag längre ut för att mitt hår ser längre ut..  Klackarna gjorde ju sitt också;)
Foto: Anneli Sandberg
Make up: Lisa Lantz

hmm..

Är apförkyld! Känns som att jag har feber fast jag inte har det. Gillar inte att vara sjuk, är ju tråkigt! För att ha nåt kul att göra sitter jag och nätögonshoppar.. Denna från Nelly är supersnygg, är en bra kandidat till Bröllopet i sommar.. Fast den är ju varken puderrosa eller 50-tal som jag tänkte men den kanske blir bra ändå? Vad tror ni, ska jag byta linje?

Fighter

Modell: Anneli Sandberg
Make up: Lisa Lantz
Foto: Sanna Frykman

Model Baby!

 

Igår hade jag, Tessan och Anneli värsta modellkvällen på studion. Jag sminkade mig själv och de andra och Anneli fotade. Här kommer en av bilderna på mig:





Modell + Smink: Lisa Lantz (typ jag)
Foto: Anneli Sandberg




Det kommer mer bilder från denna fotosession. Jag kommer även att lägga upp fler bilder på bland annat Tessan och Anneli, men även lite annat jag har sminkat till i stuidon, har varit på latsidan där;)


Dagens Outfit för några dagar sen..

Skjorta Levis, Tights Gina, Väska New Yorker, Skor Duffy
På begäran från Finaste Linnea kommer en oufitbild med väskan hon köpte åt mig:)
Så Linnea, jag bjuder på denna;)

Beslutsångest!

Hej! Kanske ni kan hjälpa mig med en sak? En av mina bästa vänner ska gifta sig i sommar och såklart är jag på jakt  efter den bästa klänningen! Funderar antingen på att köra 50 tal all the way med fluffklänning, retrofrisyr och smink. Eller skirt puderrosa med ganska enkelt smink och hår. Hjälp mig att besluta!

Snyggaste ever!




Fastnade på bild för några helger sen när vi var på Allstar!


RSS 2.0