Senaste köpet + en fining på posten!






Köpte dessa skor igår, har varit på jakt efter beigea kilklackar, dessa var lagom höjd tyckte jag:)





Sen kom denna snygging på posten från Uppsala, finaste Linnea köpte den till mig:)



Nu hoppas jag att ni alla får en fin Valborg!



Vackra Kate!




Hon ser verkligen ut som en prinsessa, kollade på Bröllopet imorse, oj så fint det var!! Men på tok för mycket tv-visande av fula bilar och inga fina bröllopsgäster, fick inte se våran sessa Viktoria! Men Victoria Beckham och David, dom var mycket stiliga tycker jag!



Asså, kolla klackarna?? Aj typ..





Recension: Mac Blot Powder

Underbart!! Bästa blotpowdret hittils! Den mattar verkligen ner och lämnar ingen pudrig yta efter sig! Har testat Make up stores Blot Powder och den blir lätt pudrig och ska vara transparant men man blir lite ljusare i hyn (inte så kul om man har mörkare hy, tur man är blek ibland) Det enda negativa med denna är puffen som följer med, den hade gärna fått ligga i ett eget fack i dosan, inte direkt på kakan, sen så är det inte så lätt att lägga på puder då det är svårt att komma åt kring näsan med puffen, den är inte så böjbar. Men med en liten borste så är den toppen! Behövs verkligen inte mycket produkt för att matta ner. Jag rekomenderar denna skarpt!

Recension: Mac Prep and Prime Powder

Mac Prep and Prime Transparant Puder köpte jag under min Stockholmstripp för en månad sen och nu har jag hunnit testa den ordentligt! Jag tycker verkligen att den gör att sminket sitter längre, men då kombinerar jag den med Smashbox Photo Finish Primer Light (som för övrigt är amazing) men jag tycker inte den håller glansen borta. Sminket sitter bra, men glansen kommer efter några timmar. Jag kombinerar denna med först lite löspuder sen ett tunt lager av denna. Jag har testat med bara denna utan löspudret men det blir samma resultat, glansig hy mitt på dagen. Då använder jag Mac Blot Powder i Färgen Medium som jag tänkte skriva om imorgon.
Jag tycker Mac Prep and Prime Powder är bra, men hade den hållit mig glansfri hade jag definitivt köpt den igen, men den kanske funkar bättre på dig än mig? Den är säkert bra när man vill Få vissa mineralpuder att sitta bättre, ska testa det närmare och återkommer. Tänkte köpa i.d matte foundationpowder snart, skönt i sommar!

Shortsdress

Kolla in denna! Den ser ut som en Little Black Dress men är shortsdress, den är skitsnygg på och sitter åt på rätt ställen;) Så har man lite Curves som jag så passar denna perfekt! jag kommer nog använda denna flitigt i sommar:) Jag invigde den förra helgen och det kommer nog en oufitbild så småningom!

Second Hand Ring

Kolla så fin ring jag köpte igår på Antik och samlarmässan igår på Folkparken i Skellefteå! Den kostade ynka 75 kr.
Efter det for jag, mamma och Fredde till mammas kompis i Drängsmark och tittade på massa nykläckta lamm, jag smälte lite lätt då! Efter det for jag och Fredde och tog fram moppen, ett säkert vårtecken!! Längtar efter premiärturen!

The Sims, Medeltiden!

Tjeena! Jag vet, jag är ju ingen duktig bloggare direkt, måste bli bättre på att uppdatera liiite oftare!! Men iaf, jag har fått tag i The Sims Medeltiden, har som hastigast provat spela det lite och det ser riktigt lovande ut! Lite krångligt kanske om man är van att spela det man är van vid, men jag kommer nog in i det så småningom:) Sitter just nu påväg hem från jobbet och ska hem och sova! imorgon blir det jobb och lunch med finaste Tessan, sen middag/fika med finaste Mika som snart drar till Grekland för att jobba, kommer att sakna henne!!!

MysFilmKväll

Har haft bästaste myskvällen med Fredde, Helen, Polle och Tommy:) vi åt B och J och såg Froken Sverige:)
Sitter just nu och klinkar på nya datorn, sinnesjukt vad mycket snabbare den är:) Nu blir det mer blogginlägg från mig framöver när jag sitter mycket på bussen:) Ska klämma in en massa The Sims däremellan:)

RSS 2.0