ojoj, och jag som trodde jag hade lite koll....

Hjälp! Nu måste ni tro att jag är en riktig lantis men jag är VÄLDIGT ny inom detta med bloggande.. Hur svarar man på alla inlägg...? Ja vet, som sagt, lantis....

Söndag.

Hejsan hå! Idag har jag varit med pappsen och vivi hos farmor och hälsat på. Hon är en sån där människa som tycker att när hon ger något så är det på tok för lite, men när man själv ger något för en gångs skull så är det på tok för mycket, så eftermiddagen gick åt till att övertyga henne om att hon förtjänade detta. men hon är en mycket glad, go och gullig människa min farmor som är, som läkarna säger; Värden och starkhet som en idrottare. Ska bara tillägas att min farmor har diabetes och är 85 år;)

Senare var jag på dramaten och såg "drottningens juvelsmycke". Den var faktiskt riktigt bra! Jag var där med Anne, jag bor hos henne och hennes man (Leif) nu under tiden jag är i stockholm på praktik. Fast det har jag ju inte berättat om så mycket, så det gör jag nu.

Just nu ser min livssituation ut såhär: Jag kommer från härliga Skellefteå och är nu för tillfallet i Stockholm på praktik på Fidofilm. Dom gör specialeffekter till film och media. Just nu håller vi attributmakare på  med att skulptera en giraff:) Sen nu när jag kommer hem snart till skellefteå så ska jag den 1 Juli flytta in i min första lägenhet! ooooooo, så kul det ska bli! Sen kanske min pojkvän Fredrik flyttar in där senare:)

Tjoho så länge!

Candy:)

Justja, jag glömde säga att jag har köpt lördagsgodis idag vilket jag inte har gjort på mycket, mycket länge.........


ojoj, hur ska detta gå....

Nu börjar jag mitt liv som bloggare, hur ska detta gå....

Idag iallafall har jag varit på dramatens kostymutförsäljning. Det gick verkligen inte som jag hade tänkt mig.. Dagen började klockan 6 med att stiga upp och vid åtta var jag vid dramaten och började mitt köande med min klasskompis Sofi. Under dessa två kalla, blöta timmar så fantiserade jag ihop hur fina klänningar jag skulle få tag i. Jag tänkte; jag är ju bland de femton första så jag borde ju få tag i ena riktiga läckerbitar, men så blev det inte..... jag kastade mig in på dramaten och virrade runt lite och inom 10 minuter så bara var alla de vackra klänningarna borta i andra tjejers famn.. oooo, vilken vrede!


RSS 2.0