Glossybox Mars





Denna månad fick jag lite smått och gott. En hårolja som ska bli spännande att testa, kroppsprodukter, handkräm och ett nagellack. Nagellacket har jag funderat på att köpa så tur att jag inte hade gjort det:)

Idag ska jag bjuda ett gäng sköna bönor på trerätters, så min lördag så kommer jag laga mat typ hela dagen, varvat med att göra mig iordning såklart för kvällens bravader. Hoppas ni alla har en underbar lördag!


 


Fina Fisken





hihi, har fått en fisk, en födelsedagsfisk! Jag har kort och gott döpt honom till Mr Big! Han är större än min knytnäve.. Men söt är han, babyface!



Svartaste Svart







Okey, seriöst, jag måste ge upp denna svarta uniform jag har lyckats skaffa mig. Svart tycker jag är så snyggt, speciellt nu när jag är rödhårig. Men nu måste jag börja klä mig mer i färg, våren är ju förtusan nästan här! (fast i bakgrunden ser det inte ut så dock..)Men jag har iallafall en pastellgul väska idag, pluspoäng!

Har idag hängt med finaste Linnea, vi har gått lite på stan, jag köpte välbehövliga svarta jeans. Jag använder mina skinnlookies från gina nu mest, men hur mysigt kommer det bli när det blir varmare? klibbigt och kojsigt;)


 



Torsdag




  1. Igår var jag som sagt på Triumph och sminkade lite personal, modell och kund när dom hade sin tjejkväll på MVG-Gallerian. Det var supertrevligt och personalen var jättetrevliga också, lärde mig också en del om bh:ar, haha! Bilden ovan är en gammal en från tidigare sminkjobb, tog inga bilder igår (fy på mig!)

    Idag ska jag äntligen få träffa min FinLinnea! Vi ska bära hänga och snacka en massa gojja, sen ska vi strosa runt lite på stan. Ha nu alla en trevlig torsdag:-)

Igår

Igår var jag i Umeå med Malin på en mysig dag på stan. Fyndade lite på rea, åt god lunch och hade det supertrevligt:)

Swettislångtröjaklänning Nånting




Jag är sådär härligt kluven när jag ser denna. Den är ju småtuff och mysig, men hur tusan är den på? Många tänker säkert på onepeace när dom ser den men jag ser den som en långklänning med ärmar med lite twist. Skulle dock endast bära den i svart. Mmm, småcool är den allt:P

Vad tycker du?







Aprikos






Idag invigde jag blusen från Forever 21 som jag köpte i London, tyckte det var dags nu när våren är på G!



Fredag








Idag är det Fredag och i vanlig ordning är det jobb som står på dagens agenda. Jag jobbar för övrigt hela helgen, men nästa vecka kommer belöningen! Då är fina Malin och Linnea hemma från Uppsala. Det kommer bli en massa pyssel, Sex and the City-tittande och passa mysprat.  Längtar!


Nästa vecka kommer jag även vara på Triumph butiken i Umeå på Onsdag. Ska sminka personalen, en underklädesmodell och en vinnare. Så kom förbi där på onsdagkväll och handla där så är du med i utlottningen och har chans att vinna en sminkning av mig redan samma kväll. Hela MVG gallerian kommer att ha kvällsöppet på onsdag så det finns ju en massa kul att se och fynda i alla butiker.





Ny Header



Som ni ser ovan så har jag fått min första riktiga Header, är lite efter på den fronten. Tur har jag att min fina vän Linnea Skog gjorde den åt mig och Samuel Pettersson fotade den fantastiska bilden. Tur man har begåvade personer runt mig för tekniken och jag är verkligen ingen bra kombo;)







Tjejkväll








Igår var jag med några sköna bönor på tjejkväll hos fina Desireé ute på Disponenten i Ursviken. Dessan äger en av Skellefteås finaste hus där hon har olika event som bröllop, konferenser osv. Men det är även hennes hem. Igår kväll var det alltså tjejkväll med olika homepartyn med kläder och inredning. Det fanns dessutom ett fikabord som kan bli svårt att slå! Och Dessans walk in closet alltså....mumma!

Tack för en trevlig kväll, jag hade så trevligt med alla flickor!




Inspiration






Jag inspireras stort av Blake Lively. Både i sin personliga stil och som Serena i Gossip Girl.






Virkat






Provade de svarta idag i butik och de satt förvånadsvärt bra, liite korta, men med en köfta över rövva så skulle det funka. Och skulle det kännas som pyjamashorts, ja då får dom helt enkelt agera pyjamas. Så nu har jag klickat både svarta och vita och håller tummarna:)

Update: Finns på hm.se


Fyra Fina





Från Cocoo.se



Lady in Red







Modell och Mua: Lisa Lantz
Fotograf: Samuel Pettersson

Här är tre av bilderna som vi fotade i fredags, blev väldigtväldigt nöjd!


Söndag







Söndag! Inleder dagen med skype med finaste Linnea. Har annars inga storslagna planer. Ska jag vårstäda lägenheten och kanske pyssla lite i eftermiddag.

Peace Out!




Recension Maybelline Fit Me Foundation



Bild 1: Helt osminkad
Bild 2: Ett lager Foundation
Bild 3: Ett lager Foundation, concealer och puder


Nu har jag hunnit testa den nya Fit Me Foundation från Maybelline. Och min första spontana reaktion är att den är riktigt bra! Perfekt i nyansen och den täcker riktigt bra utan att det blir kakigt. Den är tunnflytande och man kan lägga ett väldigt tunnt lager men även bygga upp mer täckning.

Det som är negativt är att den är ganska glansig i sig själv så puder är ett måste, fast det måste man ju ha för att fixera hur som helst. Jag pudrar mig 1-2 gånger dagligen med denna för att matta ner. Jag måste ha en primer för att den ska sitta hela dagen, men det måste jag iof med alla foundation. Sen är den lite parfymerad vilket kan vara ett minus för vissa.

Överlag en riktigt bra foundation till ett bra pris! perfekt nyans, detta är den andra foundation om jag inte behöver blanda med vitt. Den känns inte kakig och funkar bra att ha till vardag och fest. Jag tycker den är klart värd att testa!



Helgbilagan





Idag är jag och min blogg med i Norrans helgbilaga som har mode special. Väldigt bra skrivet repotage så det är jag nöjd med, men bloggadresssen missade dom (den är ju bra att ha om man vill hitta till min blogg;), plus att en av bildera har jag Dubbelhakan med stort D!

Men det är ju så jag ser ut och det är bara att gilla läget med min genetiska dubbelhaka, nästan alla kvinnor i min släkt har dubbelhaka oavsett vikt, ja det kunde ha varit värre, haha!

Nu ska jag göra mig redo för en liten fikadejt med Fredde, sen ska vi äta middag hos min mamma! Senare i eftermiddag kommer det upp en recension om min nya foundation som jag har hunnit testa.

Ha annars en trevlig Lördag folket!


Sneak Peak





 Jag måste börja med att säga att Samuel är grym! Shit vad fina bilder han tog! Här ser ni en liten sneak peak av vad som fotades idag. Hela bilden får ni se sen, redigerade bilder kommer inom kort!

Sitter nu på bussen påväg hem. Jag har agerat personal shopper till min fina bror, vi lyckades hitta ett och annat som säkert kommer bli jättebra!

Ska hem och gotta ner mig i soffan med choklad och Dr Quinn:) Hoppas ni alla har en trevlig Fredagskväll!



Guld Naglar

 

 

 

Under tiden jag väntade på bussen imorse passade jag på att fota mina guldpimpade naglar. Fixade dom igår kväll med en ett speciella ark jag beställde från Nelly för länge sen. Har testat dom en gång i silver men dom satt inte bra då alls. Får se hur bra dessa sitter:-)

Ska snart busa lite i studion senare idag, jag säger bara min nya klänning, röda läppar och carola-fläkten;) Självklart kommer det bildbevis!





Snyggt på nätet






Har plockat ihop en liten outfit med lite plagg och accessoarer från Nelly, HM och Gina Tricot. Är lite förtjust i sulan på skorna, supertuffa! När det blir varmare ute skulle denna kombo inte sitta fel.


DIY Nitade skor






Nitbälte+skor=





Så, är nu klar med mitt lilla skoprojekt. Blev väldigt nöjd med resultatet. Jag har använt en kniv för att göra hålen till nitarna i skon och en tång för att böja piggarna när jag fäster dom i skorna. För att ta loss dom från bältet har jag bara använt en kniv för att bända upp piggarna.

Ska försöka få tag i fler bälten, köpte två stycken på JC på rea och det gick åt 1,5 bälte till detta projekt. Jag funderar på att pimpa ett par tygskor eller jeansshorts:)


Onsdag








Sitter just nu på jobbet i Umeå, har precis varit på en liten inköpsrunda och inhandlat make up produkter. Ska ta tag i lite annat innan jag drar hem till Skell. Ska senare idag lägga upp en bild på mina nit-pimpade skor, dom är klara nu! Har på mig dom idag, känner mig rätt tuff i dom;)



Detalj







En snygg detalj med ett halsband virat runt handleden



Puss!





Igår när jag var på Födelsedagsfika hos Freddes systerson passade jag på att pussa på katten Max!


Måndag



Oj, där blev det en omedveten bloggpaus! Har jobbat hela helgen och haft fullt upp. Lördagen var mest händelserik, fick nån en migränattack på jobbet som satte sig på ögonen. Sminkade två kunder med mkt begränsad syn, det var en utmaning måste jag säga, hahaha. Sen blev det två alvedon och lägga sig och blunda några timmar vilket gjorde susen för ögonen.

Senare den kvällen for jag och var med finaste Hanna och hennes vänner och såg Melodifestivalen och rätt låt vann såklart!! Go Loreen!

Idag så har jag bara ett möte att fara på sen så är resten av dagen fri! Ska städa och skypa med finLinnea!

Hoppas ni får en bra start på denna vecka!



Detalj




Igår hade jag på mig en ny tröja från HM som hade krage med "strass" detaljer, piffar verkligen upp allt!



Nelly Shoes Jade

Tycker dessa skor är så häftiga. Gillar dom två längst till vänster mest. Är annars inget stort fan av spetsig tå på skor, men dessa är ju fina. Om man vill vara supertrendig just nu så ska man satsa på de mintgröna längst ner till vänster (våren=pasteller) men de svarta funkar nog året om stilmässigt, men kanske inte vädermässigt;)

Fit Me Foundation

Igår införskaffade jag nya Fit Me Foundation från Maybelline i nyansen 110 (jippi, den är riktigt ljus!)
Jag ska testa den några gånger och kommer med en recension snart:)

Recension Brazilian Peel





Så, nu har jag testat Brazilian Peel som jag fick i Glossy Boxen.


Jag tryckte ut produktet ur sprutan och blandade till det och det blev väldigt varmt, så där kände man att det hände grejer. Jag applicerade det över hela ansiktet, halsen och decoltage. Det pirrade och stacks lite (det stod att det skulle göra det). Men det sved just ovanför överläppen så nu i efterhand svider det lite just där, men inget allvarligt.

Efteråt var jag lite lätt rödflammig där produktet hade legat, men det försvann fort. Jag baddade med blöt kall handduk och torkade bort produkten efter tio minuter.

Jag har som sagt väldigt känslig hy och den blev inte irriterad av denna produkt. Jag ser inga märkbara förändringar förutom att huden känns peelad och fräsh. Det kändes lite läskigt att använda en kemisk peeling, det finns garanterat andra mer naturnära produkter man kan använda istället. Jag skulle själv inte betala dryga 800 kr för en månadsförbrukning, men det var kul att testa.






Tisdag



Är just nu hos mamma och är hundvakt åt finaste Sally. Vi har promenerat i skogen (eller snarare halkat runt, är så isigt) och legat och degat lite i soffan. Senare i eftermiddag ska jag möta upp Helen, vi ska gå på Salong Tidlös som har några roliga aktiviteter ikväll som har med hudvård och make up att göra, kommer säkert bli jättetrevligt:)

Jag har även hunnit testa Brazilian Peel, tänkte slänga in en recension sen ikväll när jag kommit hem.


Ha en fortsatt trevlig Tisdag!



Love Klänning








Nu på förmiddan har jag tagit en skogspromenad hos mamma med vovven, det har blivit en härlig rutin! När jag kom hem så låg det ett paket från InLoveWithFashion i brevlådan. hihi, det var klänningen såklart och den är så fin på! Lite kort fram men med strumpbyxor och bra underkläder blir set säkert jättebra. Och då jag är en kort typ så släpar den lite i backen när jag är barfota men med klackar på blir det super.

Den var så fint paketerad med svart silkespapper och rosa rosett, bara en sån liten grej gör det hela lyxigare. Och väldigt snabb frakt, beställde i onsdags tror jag och den kom idag måndag. Så stort plus på det.

Kommer nog inte kunna vänta till Maj med att inviga den, den åker på så fort tillfälle ges!




Söndag



I helgen har jag inte mått bra alls, men nu börjar det bli bättre. Är nu ledig några dagar så jag hinner ladda upp batterierna lite. Nu till veckan tänkte jag göra klar mitt lilla skoprojekt, har i denna vecka verkligen inte hunnit. Ska inleda söndagskvällen med att äta middag och se en massa avsnitt av Dr Quinn. Den serien är verkligen mitt må-bra-piller:) Sen ska jag traditionsenligt skypa med Linnea, ska bli skönt att tjattra av sig!

Ska i veckan även testa Brazilian Peel som jag fick hem med min Glossy Box. Ska verkligen bli spännande. Antingen kommer min hy skrika ut sin vrede och bli dålig (har ganska känslig hy), eller så händer inte ett piss, eller så blir min hud fabulös! Jag hoppas såklart på det sistnämnda;)


Hoppas ni alla har en skön kväll!



In LoveWithFashion Dress








Klänning InLoveWithFashion, Armband Björg, Bälte Nelly, Skor Jeffrey Campbell


Klänningen ovan har jag suktat efter länge och jag sa till mamma att jag önskar mig den i födelsedagspresent när jag fyller år i april. Det blev no surprise och hon sa: "Jamen då får du den, beställ den du så får du pengar av mig". Haha, vaddå överraskning? Så jag har beställt den nu i veckan och håller verkligen tummar och tår att den passar, har planerat att ha den på ett bröllop i maj då min kompis Sofi ska gifta sig.

Har satt ihop ett litet kollage med hur jag skulle vilja styla klänningen. Plus svart kavaj, det lär vara småkyligt i maj i Stockholm.  




Idag blev det lila:)






Ser ni, en sminkbild, woho! Har inte velat visa upp ngn bild då jag ofta kör typ brunt och grått, men idag slog jag på stort med lila. Har ni några frågor om vilka produkter jag har använt så kommentera gärna:)

RSS 2.0