GlossyBox



Detta tycker ju jag är superfiffigt! Att börja prenumerera på Glossy Box innebär att man får hem en box med 5 skönhetsprodukter i mindre storlek en gång i månanden för 139 kr. Jag fick min första box idag och den innehåller en massa spännande:

Brazilian Peel (kemisk peeling för hemmabruk, blir mkt spännande att testa)
Nuxe Ansiktskräm
Dermalogica Special Cleansing gel
Indun Minerals Lipgloss (full storlek)
Eyeko Skinny eyeliner


Jag kommer givetvis recensera produkterna allt eftersom jag testar dom:)


CitronGul




Norran verkar ha bestämt att jag ska bli lokalkändis, dom var igår och intervjuade mig om min blogg och om mode och trender. Jag kommer vara med i deras nästa bilaga som kommer ut den 17:e mars, ska bli spännande att se resultatet:)

Så när jag fick veta att jag skulle vara med så tänkte jag direkt: vad tusan ska jag ha på mig!? Det resulterade i det som jag har ovan. Men jag hade mina Jeffrey campbell skor när dom fotade, inte det bästa att hoppa runt i pumps i snön (det ser ju inte alls konstlat ut;)

Min fina vän Linnea hjälpte mig att fixa detta fina kollage, hon lärde mig också så nu kan jag göra det själv:) Hennes blogg hittar du här

Blommigt






Något som är i ropet just nu är ju blommigt, speciellt på byxor. Jag har däremot en blommig kavaj som jag hittade i mammas garderob, jag trivs väldigt bra i den. Dock skulle jag inte tacka nej till byxorna från hm;) 

Här nedan finns några av de blommiga alternativen man kan hitta i butik:





byxor Lindex, Skjorta HM, byxor HM


Norran

Min frisör på Lycka bad mig att ställa upp som hårmodell då Norran skulle komma och göra ett repotage. Jag har inte hunnit se själva artikeln då jag har jobbat hela helgen, men imorgon får jag se den när jag ska till mamma och ta en prommis. Men här ovan är en bild från Norrans hemsida. Höll på vrida av mig nacken för denna bild, hahaha;)
Påtal om salongen Lycka så ringde Lena mig nyss och jag har lite sminkningar att göra framöver. Skitkul! Tre tjejer till balen är spikade, kanske en fjärde. Sen en brudsminkning i Juli. Det är så kul att sminka brud, är ju en såpass viktig dag och det måste bara bli perfekt!

Söndag

Här var min favvo klänning från Oscarsgalan förra året
Ligger just nu och tittar på oscarsgalans röda mattan på kanal 9. Viktigast är att hinna se röda mattan med alla fina klänningar, sminkningar och hår innan jag somnar. Jag peppar för att se galan också, men den börjar 02.30, får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken;)
Igår hade jag myskväll med fin-Malin och vi såg Mello och tjattrade, supertrevligt! Hon kommer snart flytta hem till Skellefteå från Uppsala, oj vad vi ska se Sex and the City och gå och ögonshoppa på stan:)
Nu är jag ledig några dagar, målet är att pimpa klart mina skor, eventuellt börja ett nytt litet pysselprojekt som inkluderar kedjor och promenera en massa, hoppas på sol och nån plusgrad tack!
Hoppas ni alla haft en bra helg:)

Bik Bok

 

Tycker den här klänningen/skjortan från Bik Bok är jättefin! Om jag fick bestämma skulle matcha den med dessa nedan:

 

 

 

 

 

 

 

 


Det går framåt

Så, hann en bra bit på vägen igår kväll. Men jag behöver fler nitar för att resultatet ska bli som jag vill ha det, så jag ska på jc och kolla om dom har några fler bälten.
Jag har alltså använt mig av ett billigt bälte som jag har tagit bort nitar ifrån och satt fast dom på ett par gamla skor.
Slutresultatet kommer så snart dom är klara. Jag jobbar hela helgen från och med imorgon så det kommer en bild till veckan:)

Pyssla!

Nu ska jag pimpa ett par skor med lite nitar, resultatet kommer upp imorgon:)

Omg

Jag är en riktig sucker för stora halsband, detta ÄR ett stort halsband. Tycker det är superhäftigt och sådär härligt "too much", precis som jag.  Den finns även i silver och guld, från Nelly

Innehållet

Som sagt, här har ni innehållet av HM paketet. Reashoppade lite för någon månad sedan och resulterade i en pälsjacka, bas t-shirt och två baslinnen.. nä ursäkta, det skulle resultera i två baslinnen men hm tyckte att jag skulle skippa det svarta linnet och köra på träningsbyxor istället... hahahaha. Detta är tredje gången jag får fel vara från HM när jag beställt därifrån. Som tur var passade byxorna och jag pungade ut endast 19 spänn för dom (det är vad linnet kostade, tror ju inte dessa brallor kostade 19 kr). Suck on that HM!

Vår

Vårtecken enligt Lisa:
Tulpaner börjar säljas i butik och köpas av mig
Solen dyker upp nästan varje dag och värmer dessutom
Vårmodet börjar synas i tidningar och butiker
Fåglarna kvittrar och det droppar från taken

Det sistnämnda vårtecknet har tyvärr inte infallit ännu, men när det gör det om sisådär 1-2 månader så är det officiellt vår, Längtar!

Paket

Hämtade ut ett paket igår kväll från HM. Innehöll reafynd och en väldigt oväntad överraskning. Titta in här senare idag så får ni se innehållet:)

Inspiration: Spetsklänning

Igår köpte jag denna finfina spetsskönhet från HM för väldigt lite pengar (värdecheckar och rabattkuponger ÄR bra) och såhär skulle jag vilja styla den när våren börjar smyga sig på. Plus heltäckande svarta strumpbyxor.

Lugg

Igår klippte jag mig som sagt, och lugg blev det! Ville ha en liten förändring och det känns lite konstigt men bra! Moa (som klippte mig) fixade även till en fin fläta. Hon skulle styla mitt hår lite då Norran var där och gjorde ett repotage om salongen. Så jag fick agera hårmodell.

Kollage

Här ser ni lite av vad jag kan pyssla lite med. Jag har gjort ett litet kollagealbum där jag klipper ut ur modetidningar och klistrar ihop till inspirationssidor. Fruktansvärt avslappnande och kul är det! Känns nästan som att hålla på med papperdockor och bokmärken igen.

Horsie

Igår hade jag på mig detta på jobbet. En gammal tröja och ett nytt halsband. Idag har jag klippt mig, och jag har inte bara toppat det, hihi. Kolla in imorgon så får ni se resultatet:)

Tisdag






Sitter nu på jobbet och har fixdag, vilket innebär bland annat att jag ska köpa in och fylla på bland sminkprodukterna och luncha med mina fina kollegor Therese och Anneli:)

Sen ikväll ska jag och Fredde ha myskväll och äta nått gott och glo på våran nya tv:) TjockTv no more! Har även skaffat nå kanalpaket som jag har i två månader gratis och jag har typ 300 kanaler!! Fredde undrade om vi skulle hyra en film ikväll, fast det behövs nog inte när vi har typ alla filmkanaler just nu. Jag kommer bli en riktig soffpotatis i två månader, hehe. Hoppas ni alla har en bra Alla <3 dag:) Puss på er mina fina vänner!

Favoritprodukt: Rött Läppstift

Om det är något jag använder ofta så är det rött läppstift. Det är så klassiskt och snyggt och funkar till typ allt enligt mig. Min favorit som jag använder mest är pennan "burlesqe" och stiftet "China red", båda från make up store. Stiftet är lite torr i konsistensen men den sitter på plats bättre då. En grej man kan komplettera med för att få stiftet att sitta som berget är "lipstick sealer" från Make up store. Den brukar jag använda när jag sminkar bröllopssminkningar, då det ska pussas en del;) Stiftet fortsätter dock färga av sig, men det sitter mycket bättre:

Lördag

Är nu påväg till Umeå för lite jobb. Nu när jag gick till bussen var det endast 4 minusgrader, det är ju nästan vår gott folk! Åå vad jag längtar efter plusgrader! När jag var i London för mindre än en månad sen var det som mest + 10 grader i luften. Underbart! Ikväll ska jag på tjejkväll och träffa fina vänner! Längtar! Hoppas ni alla har en skön Lördag!

Pysslat!

Har ett tag klurat på att slakta en svart kavaj och sy fast läder-ärm på den. Jag slog slag i saken ikväll och klippte av ett par trasiga lädertajts, benen får denna gång agera ärmar.  Ska snart lägga upp en outfit-bild med denna going på. Jag är så nöjd med resultatet och är sugen på att pyssla mer med mina kläder och uppdatera vissa av dom. Näst på tur blir nog att göra cut-outs på en skjorta, ska bara besluta hur jag vill ha den:)

The Happening of the year!




Peppapeppapeppa!!!
SchlagerTanten Lisa är redo!


Royal Blue



Såg ut såhär på jobbet igår, körde blått all the way.

Lockat

Igår ville min finfina kollega Sara ha lockar i håret, såklart så fick hon det:)

Pink Sugar for my Sugartop!

Detta är bokstavligen den sötaste julklappen ever! Tack min finaste Hanna!!!

Chanel

Skrev för ett bra tag sedan om en tidning jag hittade på en loppis, som var från 1948 med en Chanel-annons i. Parfymen hade funnits i 27 år (!) när denna annons var med i Damernas Värld. Iaf så har jag nu gjort en kopia på annonsen och ramade in den, tyckte det blev superfint! Här kan du läsa inlägget om när jag köpte den.

RSS 2.0