SummerRoses

 
 
 
Sen MidsommarOutfit, but here it is!
 
 
 

Trästocks

 
 
 
 
I Fredags var jag med Linnea på Trästocks och gled runt lite. Kollade på lite band som jag aldrig hade hört (är sjuukt musikaliskt handikappad och lyssnar bara på schlager och fluffpop;)
 
 

DIY Projekt på G!

 
 
 
Hittade idag en jacka (nedre) på Pingstkyrkans Second Hand för ynka 50 kr och har slaktat den ikväll framför dr Quinn. Ska göra fransar till jackan ovan och pimpa den lite:) 

Fredag

 
 
 
Foto: Linnea Skog
 
 
Hello! Dålig uppdatering på senaste tiden, men har jobbat sjuukt mycket! Har jobbat med förproduktion nu i några veckor, på Måndag väntar inspelning. Ska vara jätteledig i helgen och tagga för hårt jobb i sju veckor framöver, kommer bli awsome!
 
I helgen har jag tänkt gå på stan lite, älskar att strosa runt i butiker. Sen städa och tvätta och annat viktigt, sånt shit har fått blivit lidande, plus att jag inte handlat mat på jättelänge, dags och göra det kanske:P
 
 

Onsdag

 
 
 
Om det är någon som vill ge mig lite ytlig lycka, få tag i dessa till mig. Kommer vara dig evigt tacksam;)
 
Haha, två sko-inlägg på raken, någon är liite beroende tror jag.. Idag har jag då jobbat på, börjar närma sig inspelning nu och det börjar arta sig! Annars har jag fyndat ett underbart bälte second hand, tvättat handdukar och ätit dagsgammal pizza. Somnade även i mammas hammock på lunchrasten i solen, såå skönt. Nu börjar ju sommaren komma!! Oooch höstkläderna komma i butik och bikinis reas ut, galet men bra att köpa billig bikini såklart.
 
Såå det var väl en liten överblick:)
 
 
 
 

Måndag

 
 
 
 
Idag har jag jobbat en massa, ätit glass på stigs, gått promme med Fina Helen och ätit räkmacka i Stackrönnan. Tja Thats it! 
 
Lägger upp en bild på ett par dojjor jag har klickat hem från Ellos. De blir perfekta till virkade plagg, tror även det blir snyggt till svarta skinnbyxor:)
 
 
 

RSS 2.0