Girls Night!

Här kommer lite bilder från våran lilla tjejkväll. Vi posade på innan det blev utgång. Supertrevligt hade vi!



Min Party-outfit för kvällen. Jag hade många olika men det blev denna till slut.

Kläder:

Zipjacka, HM
  Linne, Bik Bok
Jeanskjol, JC
Tights, HM
Skor, Bianco
Halsband och örhängen, Glitter





Maria ÄLSKAR mig!




Sötnöt!



















Party!

Ikväll blir det party på Station 8 med Maria och Maja, SKOJ! Vi ska börja hos mig med uppvärmning med Sex and The City!
Det kommer nog bilder sen!

Statistiken stiger...

...för var dag som går! Det är kul att massa små kottar runt i landet vill läsa min blogg, wippi!

Föresten, jag funderar på att sy en skotskrutig klänning i modellen som bilden, men jag har inte bestämt färg, skotskrutig rött eller grönt? Vad tycker ni?






Snygg klänning??

Mitt nya jobb....

....som brödplockare! Jippi, var på inskolning idag på morgonen. Jag kommer och jobba onsdag och lördag morna bara några få timmar, perfekt extrajobb på sidan om skolan och tro det eller ej, men man får faktiskt lite träning! Det bästa med jobbet är att det luktar alltid nybakta bullar på morgonen när man kommer! mmmmmmmmm





I övrigt idag ska jag hjälpa en kompis att flytta lite grejer sen ska jag till Fredrik<3

Psst! ( Ska utnyttja hans dator, har lite The Sims sug, det var ett bra tag sen sist) OJA, jag är en nörd!

Tjing Pling

Project Runway!

Missa INTE!!!!!!!

My Own Design, spetsklänning


Spetsklänningen är gjord av en stuvbit från Ohlssons tyger. Vad tycker ni, ska man ha svart eller vitt linne under? Ska jag ha det vita skärpet eller det breda bruna? På första bilden är det vitt linne och vitt skärp och på den andra är det brett skärp och mörkt under. Jag funderar på att skaffa ett brunt linne under, hur låter det?


















My Own Design!

Kolla in Kjolen





Sydde den på beställning från Maria (på bilden). Både hon och jag blev mkt nöjd med resultatet, vad tycker ni?





Har ni också problem....

...med vad man ska ta på sig på morgonen, känns som ett evighetsprojekt, speciellt när man har tid för det. Mornar när man ska till skolan så står man och vimsar med huvudet instucket i garderoben en liten stund (eller jag mena, all tid man har kvar tills man ska fara), medans när man har all tid i vrlden så kan det ta en evighet.... ojojoj, jag känner mig som ett enda stort i-lands problem.....

Loppisfynd

Hej, lite uppdatering från lilla mig! Idag var jag på sommarens sista loppis på folkparken, hittade lite dukar:) Här är en bild från förra veckans loppisfynd, en fin väska, kommer längre ner. Idag var vi och spelade volleyboll på mobacken, det var skoj.

 Tjing pling!





Förra veckans loppisfynd, 20 spänn!


Vi hade iallafall tur med vädret-igen!

Idag är jag sjuk, det är synd om mig....

Igår var jag och Fredde och såg Arn, den var mycket bättre än ettan. Men det som var mest kul att se var reklamfilmen innan själva filmen. De hade reklam för "Vi hade iallafall tur med vädret-igen" och giraffen som är med i filmen har jag hjäpt till med att skulpterat på min praktik, lite coolt, hoppas man är med i eftertexterna.. Kolla på rynkorna bakom öronen på giraffen som spyr i bilen, dom har jag knåpat på, hihihi:)

Idag var vi på matfesten på Nordanå och det blev kycklingtacos, mums!

Min Eftermiddag

Såhär ser min eftermiddag ut:

  1. Städa min lägenhet till Mamma Mia the movie musik:)
  2. Äta hos mamma
  3. Umgås med family
  4. Bio med Fredrik, Arn

Second Hand

Idag har jag varit på Myrorna och hittat små trevliga saker. Chinosarna hittade jag på herravdelningen.




Svart väst 50 kr, Beige väst 65 kr, Svarta Chinos 45 kr, Beiga Chinos 65 kr


 


Kolla in kjolen!



Visst e den fin! jag sydde den idag, känner mig lite stolt:)

Rules by Mary

Måste bara stolt visa upp min Rules by mary klänning jag köpte för ett bra tag sedan, men den är absolut min favoritklänning!








FYND!!!!!



Gahh, ibland blir man bara för lycklig!! Idag var jag och Malin in på indiska och jag hittade denna spegel på halva reapriset, gissa vad den kostade......









37 spänn!!!!!



Ibland är jag bara för bra!

Vi var tidigare och kollade runt på stan, jag köpte ett par chinos på Cubus, får se om jag behåller dom, det är ju som ett bra basplagg. Men jag tror endå det:) Sen var vi och åt på Subway, det var ett tag sen man var där, supergott var de!

Tjing pling!

Kompisdag!

Idag blir det en fullspäckad och rolig kompisdag!

Här är dagen i ordning:

1. Träffa Malin utanför Clive and Russel och checka in hennes nya frilla.
2. Gå på Stan med Malin.
3. Luncha.
4. Gå hem till mitt plejs och se Sex and the City avsnitt.
5. Hej då till Malin som ska ha middag.
6. Hej till Sara!
7. nja, vi får se vad som händer, kanske en fika?

Tjing pling!

Lycka!



Mamma mia är ett enda stort Lyckopiller!


Bio

Ikväll blir det bio:) Jag ska med mamma och tessan och se Mamma Mia, igen. Jag såg den på premiären och blev kär! Mamma har inte sett den så vi måste dra med henne och se den, hpn kommer att gilla den skarpt!

Tjing pling

Hej på er!

Vilket pissväder det har varit idag, så fort man går utanför dörren så krullar sig luggen.... Ibland är det lite jobbigt att ha Naturliga lockar.. Men annars har det varit en bra dag. Jag for hem till mamma efter att jag och tessan hade sprungit upp tre våningar ett par varv med alla mina nya köksprylar från gekås ( nya och nya, dom har legat i sina kartonger i ett par månader i väntan på att dom skulle komma till mig). När jag väl var hos mamma satt man och snackade med tessan (min låtsassyrra) och sen blev det surströmmingsmiddag bara sådar, men det var då trevligt. Den enda som inte är trevligt med surströmming är alla de hemska raparna man får efteråt, men  det är så värt det (nästan).

Nyss såg jag klart "This is England". Jag tycker den var bra, den ger en verkligen saker att fundera på.

Vad tycker ni om den filmen??

Imorgon blir det nog att ta sig en härlig sovmorgon, jag är u som sagt ledig nu i två härliga veckor innan skolan börjar om igen... Sen blir det väldigt effektivt arbete i två månader innan man drar ut på praktik i fyra månader. jag får se vad det blir, kanske hos nån maskör elller nåt sånt, vi får se.

Ha det  så gott alla läsare, jag hoppas ni blir fler snart..

Tjing pling!

Gratis smink

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=16111

Gå in och bli medlem:)

Sminkningen



I Lördags sminkade jag Maria och Petra till ett bröllop, kolla så fina dom blev!

<3



Här är min söta pojkvän Fredrik!

Luggen



Här är halvnya luggen och mormors halvgamla läppstift.

Solen skiner...

åå, det är sommar igen!! Idag sprang jag på loppis med min pojkvän Fredrik och kollade runt. Hittade en trådmetallkorg man kan hänga upp och ha frukt i, en väska (bara så ni vet, jag är en stoor väskmissbrukare) och en påse med massa spetsband som jag kan använda när jag ska sy fina små kläder eller nåt, det kan aldrig bli för mycker spets:) Nu ska jag städa i min lägenhet så det ser någerlunda skapligt ut..

Imorgon kommer min låtsassyrra upp från Varberg och hon ska ta med sig en massa lägenhetsprylar som jag shoppade på Gekås när jag var där hos henne i början av sommaren, I cant wait to get my toaster!!

Tjing Pling!

Tantigt?

Här är min söta tantväska som mamma hittade på myrorna för några år sen och jag har fått den!

Min sommar!

Detta är vad jag har gjort i sommar, bland annat!

Idag blev jag klar med min sommarkurs som jag har gått i sommar. Kursen har pågått i nio veckor och nu är jag äntligen klar! Här är min valfria skuptur jag har gjort och den blev klar idag.

Me like it!


Ååå så fina tekoppar! Chaite med honung, kanel, kardemumma och skummjölk och jag är hemma!

Ursäkta..

Förlåt att jag inte har skrivit men nu ska jag faktiskt göra ett tappert försök att börja blogga. Jag kan berätta lite om vad som har hänt och händer i mitt liv. Jag har flyttat hemifrån nu i sommar och det känns såååå skönt. Nu har jag mitt egna lilla krypin som bara jag bestämmer över:). DEt är nästan så att när man bodde hemma så orkade man inte hålla det fint eller städa för det var som aldrig ens eget, men idag så tycker jag det att det är jättekul att städa (när man väl gör det). Det är för att jag vill pyssla runt i mitt egna lilla bo.

RSS 2.0