Nyår!

Har är min inspiration för hur jag hade tänkt se ut på nyårs, lite 20/30 tals glamour:) Kläderna och skorna har jag i min ägo, men min stora fundering är sminket: Sotade ögon, röda läppar eller både och? Egentligen vill man ju gå all the way, men det får ju inte bli maskerad. Ska försöka få till sådär fina vågor i håret som dom underbart vackra kvinnorna har på bilden. Så, låt höra mina läsares dom: Hur tycker ni jag ska ha sminket?
Jag har föresten uppdaterat klänningen lite genom att klippa av underkjolen så den är kort och det transparenta är lång. det blev superfint. Ni kommer givetvis få en bild sen.

Sminkat

Har precis sminkat min kusin som ska ut ikväll. Ni får ursäkta den dåliga bilden;)

Little Green Dress

Såå, såhär såg jag ut på Julafton:)

Jul Naglar


Min lilla Fejk Walk-in

Man tager vad man haver! Min lilla avlånga hall får agera walk-in closet så gott det går:)

Testat

Så, nu har jag testat denna i ca en månad och jag tänkte komma med ett litet omdöme.
Jag tycker den är riktigt bra. Täcker bra, innehåller SPF, är tillräckligt ljus för mig, är lättarbetad och ger en fin jämn yta.
MEN: Ett par negativa sidor: Den ser för taskig ut efter en hel dag (då menar jag ca 10 timmar). Den har då krackelerat lite lätt kring de ställena som rörs mkt under dagen (te.x munnen). Och att man blir lite glansig och måste pudra ca 2 ggr per dag.
Så ska man gå från dag till kvälls smink så skulle då jag sminka om mig för att få en bra yta igen.
Men överlag är detta en riktigt bra foundation och jag är såklart mest nöjd med nyansen:)

Glitter

Såhär såg jag ut på jobbet igår. Jag hade en massa guldglitter i sminket men såklart så fastnar det inte på bild:P
Idag har jag tänkt baka en massa gott till imorgon. Jag älskar verkligen att baka men gör det sällan på grund av att jag har en orättvist liten frys så man kan inte frysa in. Och sen skulle jag äta upp allt på typ en gång, vilket inte är särskilt hälsosamt. Men nu är jag taggad och jag ska baka saffranscupcakes och rocky road.

Yankee Candle

Fick en massa fint av Linnea, bland annat detta bedårande ljus som doftar ljuvligt!!

Guld Bambi

Såhär såg jag ut på jobbet idag. Halsbandet köpte jag för något år sedan från Asos, jag tyckte hans skulle få ut och andas lite stackarn;)

Magnet Naglar

Detta nagellack är så häftigt! man målar ett lager och håller sedan korken ovanför nageln (det är en magnet i korken). Det gör att det blir en cool mönstereffekt i lacket. Väldigt underhållande att pyssla med måste jag säga, känns nästan som man trollar lite;)

Ja, vi är nästan normala;)

I måndags hade jag en kompisdag med Linnea. Vi gick på stan, svullade på Frasses och bytte julklappar. Riktigt mysigt:)

Ansiktsmask

Man kan aldrig ha för många ansiktsmasker! Tack Freddes söta mamma Ingrid:)
Update: Jag fick dom av Freddes snälla syster Bettan:-)

Makeup Is Art

Jag har läst en en bit i denna boken och den verkar väldigt bra. Den tar upp alla områden inom skönhets make up och ger en massa tips som hjälper både den arbetande make up artisten men även den som vill lära sig mer om smink. Det finns guider hur man kan göra en del av lookerna i boken. Bilderna är väldigt inspirerande och jag ska verkligen hugga in på några av lookerna. Denna såkallade sminkblogg är uttorkad när det kommer till sminkningar så jag ska försöka skärpa mig på den fronten;)
Jag betsällde boken från Bokus och den kostar 238 kr, ett kap!

Dagens

Fotograf: Finaste Alice!

These Shoes are made for walking!



Idag fick jag äntligen "rasta" mina Jeffrey Campbell för första gången:) Hur jag matchade dom får ni se på en stund:)

Paljettkjolen

Såhär skulle jag vilja styla paljettkjolen ovan som är från HM. Till båda tillfällena skulle jag ha svarta heltäckande strumpbyxor.

Alice in Wonderland

Foto: Vizzan Photo
Make up och Rekvisita: Jag
Modell: Hanna

Green

Klänning Monki, Leggings Lindex, Armband Nelly, Ring Kappahl, Skor Vagabond

Min Helg

Helgen inleddes med julbord med Fredde, Helen, Tommy, Jessika och Simon. Åt så mkt att man senare låg hemma hos helen och jäste;)
Sen upp tidigt på söndagen och för på julfest med Boda Borg (där jag sminkade under halloween). Vi skulle på hemlig ort och min gissning var Finland, men der blev Östersund och vara på deras Boda Borg och leka. Oj vad mycket roligt dom hade där! Vi sprang runt i deras olika banor i militärkläder, det var faktisk ett rum då man skulle klättra upp längs väggar som i militären, oj vad jag ar träningvärk.
Sen blev det gookart, shit vad kul! Jag körde som en jäkla dåre! Innan vi kastade in handduken blev det lazerdoom och springa runt och stjuta på varann, tyckte väl det var lagom spännande.
Spelade även paketspelet med tärningar och jag fick ett paket med godis och en börs full med kort, haha Frida hade lyckats slå in sin egen börs som hade saknat under dagen, haha!!
Så idag avrundades helgen med en blixtvisit på ikea då vi tog vägen via sundsvall. Nu är jag så trött och har blåmärken och träningsvärk;) tack Boda Borg för en toppenhelg!
(på bilden är jag och Elin redo för krig!!)

Hello Jeffrey!

Detta var det som gömde sig i paketet jag hämtade ut i förrgår. Ett par svarta Jeffrey Campbell Lita. Jag har ett par bruna i samma modell som har använts flitigt så jag vet att de svarta kommer användas minst lika mycket. Nu ska de bara smörjas in sen ska de ut och göra världen osäker;)

Rosa

Såhär såg jag ut på jobbet idag, matchade min rosa mobil bra tycker jag. Den rosa tröjan kommer från HM

Fredag





Det blev inte så mlt kreativt skapande igår, hade fullt upp med att städa klart, följa mamma på stan och göra lite ärenden (hämtade ut ett paket med ett fantasktiskt innehåll, kommer att försöka lägga upp bild på det trevliga innehållet idag)

När jag kom hem lagade jag middag och efter det somnade jag i soffan, åå det är så skönt att somna kring 19.00 framaför tv:n, men när man vaknar en timme senare inser man att man kommer inte att somna när det väl är dags för sängen.. Och så blev det såklart;) Så nu sitter jag på bussen påväg hem och gör allt för att inte somna, vill ju kunna somna istället när jag lägger mig ikväll.

På tal om det med min återfunna kreativitet så har den nästan exploderat, jag vill göra en massa saker, måla sy, pyssla osv. Men det jag ska göra först ut är att sy nyårsklänningen, eller snarare försöka. I mitt huvud vet jag exakt hur det kommer att bli och hur jag ska göra, sen får vi ju se om det blir så;) Den kommer iaf bli mörkblå och kortare fram och långre bak, mm hoppas den blir som den ser ut i huvudet, DÅ blir den bra:) Sen ska jag bara ta mig tid, jobbar idag och imorgon sen ska jag på julfest med Boda Borg på hemlig ort (spännande) på Söndag. Så det får bli till veckan jag sätter igång:) Hoppas ni alla får en bra helg:)

StädaStädaStäda

Så, Idag städar jag för fullt. Ska nu ta tag i dammtorkningen och dammugningen. Sen ska jag möta upp Helen för en promenad och lite tjatter;) Ska även förbi stan för lite ärenden och handla mat. Ska göra alla måsten idag så jag kan göra något kul av min återfunna kreativitet imorgon:) Hoppas ni alla har en bra dag!

Present

Här kommer bilder på skorna jag fick av Fredde i 6 års present:) Tack älskling! Superfina men liite trånga, men de kommer nog att gå ut sig lite förhoppningsvis.

SilverRenen

Idag har jag på mig: Kofta Monki, Leggings Bik Bok, Vit topp Gina, Skor Roots, Halsband Glitter.
Jag kommer lägga upp en bättre bild på skorna som jag fick av Fredde i sexårs present:) Dom är så fina!

Dagens Agenda- 6 December

Jag sitter just nu på bussen påväg till Umeå för ett personalmöte. Sen när det är avklarat ska jag hoppa på första bästa buss hem igen till Skellefteå. Idag har jag tänkt julstäda och möblera om lite i mitt lilla gryt. De behövs bara att flytta en liten möbel så känns hemmet lite uppiffat:)
Ikväll blir det en promenad med Helen och en massa prat, på Lördag ska jag på Julbord med Henne, Tommy, Jessika, Simon och min Fredde. Oj vad jag kommer att svulla, mmmm.
Påtal om att svulla, igår var jag och Fredde och firade våran 6 års dag på Bishop Arms som har nyöppnat i Skellefteå. Mysigare pub får man ju leta efter, och maten var underbar! Sen for vi och hyrde film (tänkte gå på bio, men det var ingen film vi ville se).
Haha, råkade börja äta innan jag kom på att jag kanske skulle ta en bild på den fina skapelsen, som jag såklart lyckades förstöra;)

Måla









ÅÅ Blev helt plötsligt tvärsugen på att måla, det var verkligen länge sedan jag kände så. Jag ska försöka bevara mitt nya målarsug och köpa målarduk och sätta igång. Jag är sugen på att göra något liknande som dessa ovan. Dom är alla olika men så fina! Ska bläddra lite i tidningar och kolla igenom foton så kanske jag hittar ngt som kan vara en bra förlaga. Vilken bild tycker ni är finast?

Svart och Silver

Min nya ring från HM. Svart och silver är så snyggt!

Kornblå

Har en ny najsig kavaj från HM som piggar upp typ allt:)

Jeffrey Campbell



Har spanat in dessa ett tag nu och de skulle ju inte sitta helt fel. Skulle tuffa till vilken outfit som helst och det bästa är ju att man kan försvara sig med dom också om det skulle vara så. Helt enkelt en multiskapelse;)



RSS 2.0