Zombie-Måndag


Zombies-Söndag


Inspirerande

Här är en av mina favvobloggar.  Hon har väldigt snygg stil. Kolla in länken nedan:
http://therez.se/

Zombie-Lördag


Shoes!

Sam Edelman på Mary-Kate Olsen
Har hittat ett par lookies av Sam Edelmans snygga skor. Tycker dessa från Nelly är så fina. Har sett dom irl och tycker de är lika fina, eller till och med bättre. Är sugen, bara lite sugen...

Mustsach

:)

Zombie - Fredag

Har nu påbörjat min "zombievecka" och här har ni tre av dagens zombies. Kommer att lägga upp dagens varje kväll så verkar det intressant är det bara att kika in. Imorgon blir det full rulle, supermånga kunder och lite mer personal att sminka, kul! Men jag ska börja dagen med en långpromenad med Helen:)

Ögonlös

Ögon gjorda i super sculpey och gelatin.

Fredagens Agenda

Ska nu fara och jobba första dagen av nio på Boda Borg. Idag jobbar jag från tolv till tio så jag kommer inte hinna blogga särskilt mkt. Ska försöka slänga in ett inlägg ikväll. Hoppas ni får en bra Fredag!

Klubbkväll

Var igår på klubbkväll på Make up store med Helen. Fick med mig två finfiningar. Eyeshadow "Smaragde" och glitter eyeliner "Show Stopper". Ögonskuggan har en snygg khakigrön med liten touch av blått och en massa fint glitter som drar åt guld. Eyelinern är bara grym! Perfekt silverfärg enligt mig!

Halloween Rekvisita- del 1. Obs! Varning för känsliga!

Såå. Idag på förmiddan målade och "dekorerade" jag fingrarna jag har tillverkat. Tycker det är kul att första fingret är en avjutning av Freddes tumme;-) "tjejtummen"

My Week With Marilyn

Vill se så mycket! Är sjukt taggad på denna film!!

Dagens Smink

Så, kände för att använda lite produkter från Elf jag beställde för ett tag sedan, tycker dom är rätt bra, men dock ej fullt pigmenterade, men de går att arbeta upp ganska bra. Det finns såklart liknande produkter från andra märken som är bättre men med tanke på priset på dom så får dom klart godkänt
Ansikte:
Photofinish Primer Light / Smashbox,
Mineral Foundation I.D
Cover all Mix/ Make up store.
Rouge "Rose"/Elf.
Ögon:
Primer Elf
Elf mineral eyeshadow
"Golden",
"Socialite",
"Caffinated"
Eyeshadow"satin","pollution"/ Make up Store
Eyeshadow "redbrown", The Studio
Cake eyeliner black/ Make up store
Eyepencil "Darkest Shadow"
Läppar:
DM01, The Studio

Vintage Stories

Är lite sugen på den svarta kjolen och den rosa "jackan" från Kappahls nya Vintage Stories-Kollektion

Ego

Foto: Anneli Sandberg

Morgonsyssla

Här har vi resultatet av det tidiga morgonjobbet. Började sminka 05.45.. Nu är jag överpigg men ikväll kommer jag vara lagom rolig:-P Ska på klubbkväll på make up store tillsammans med Helen. Mitt mål är att sminka mig pigg. Nu blev den här bilden lite mörk men det kommer en bättre bild sen.

Norran

Å vad trevligt jag hittade i tidningen imorse:-)

Dagens Smink

Skuggorna jag använde var från min duo browcolor från make up store, brukar annars använda den på brynen. Sen svart ögonpenna och skugga.

VK

Glömde ju säga att jag var med i lördagens VK! Jobbade som sagt med ett bloggevent i lördags, så det gjorde dom ett litet repotage om:)

Dagens Agenda-Tisdag

Idag väntar lite jobb. Jag ska först preppa ett stort zombie-sår som jag ska sminka på imorgonbitti, Boda Borg ska på en mässa i Umeå och ska göra reklam för Halloween på Boda Borg. Ska börja sminka 05.45 så det blir att lägga sig tidigt ikväll..;)
Sen ska jag tillverka lite rekvisita till Boda Borg bestående av avhuggen hand, fingrar och ögon. Mojsigt värre:P
I eftermiddag ska jag provsminka en brud som ska gifta sig den 11 November. En mysig kontrast till dagens andra sysslor.  Såå så ser min dag ut. Ska även försöka hinna förbi myrorna och se om det finns nån billig fuskpäls jag kan slakta och göra till en väst. Letar just nu efter en svart eller brun väst, verkar mysigt att springa runt i.
Hoppas ni alla också har en trevlig dag!

Versace for HM-Favoriter


Jag ska ju ner till Uppsala och hälsa på vänner, och dagen efter jag kommer ner släpps Versace för HM. Här ovan är mina favoriter ur kollektionen. Jag kommer att spana in smyckena mest, speciellt ringen ovan.

Leather Pocket

Har på mig min nya tröja från Gina Tricot med läderfickor, gillar den skarpt!

Nytt Halsband

Älskar mitt nya Halsband från Nelly, livar verkligen upp allt!

Tessan

Sminkade Tessan i Lördags:)

Trendspaning med Lotta Ahlvar

I Fredags var jag på en föreläsning med Moderådets vd Lotta Ahlvar. Hon pratade om nuvarande trender och varför de gäller just nu. Inspirerande:)

Dagens Smink

Såhär har jag sett ut idag

Up2-Bildbomb

Här kommer det lite bilder från igår. Vi var alltså i Up2 Gallerian i Umeå och hade ett litet event med några vinnare av en bloggtävling. Det kommer lite bilder senare av det färdiga resultatet av sminket, stylingen och såklart fotona.

On the Road

Sitter just nu påväg hem mot Skellefteå efter ett par roliga dagar på Umeå fashion week. Har träffat en massa trevligt folk och fått sminka massor:-) det kommer mer bilder på bloggeventet ikväll:-) Nu ska jag beundra klart nagellacket jag har på mig. Fick låna av finaste Angelica och lacket kommer från chanel:-)

Just nu

Är just nu i lokalen på up2. Om ni vill bli sminkade och fotade så är detta the pleys to be idag:-) Jag kommer senare idag sminka 4 bloggvinnare som annawii och my blomqvist har utsett. Dom ska även styla vinnarna:-) Det kommer bli en rolig dag:-)

Dagens

såhär såg jag ut idag:-)

Jobb

Idag har jag stått på Only i Umeå och sminkat deras kunder. Imorgon kommer jag stå med jobbet på Up2 gallerian i umeå. Kom gärna förbi och bli sminkad och fotad:-)

Lördags

Var på en tjejkväll med massa sköna bönor. Kvällen började hemma hos Rebecka med visning av smycken från Glittersten, sen drog vi ut och hade det supertrevligt på Allstar:)

Halloween på G!

Idag sminkade jag Joakim och Frida från Boda Borg där det ska vara halloween tema med start den 28:e oktober. Idag har vi åkt runt på Skellefteås skolor och gjort reklam och satt upp afficer.  Jag kommer att sminka mig och personal för att göra Äventyrshuset mycket mycket osäkert!;)

Cheese!

Sitter på bussen norrut efter en mycket mysig tjejkväll hemma hos Anneli och Alice:) Anneli bjöd på goda och "speciella" ostar. Tack sköna Bönor för en mysig kväll, en mycket bra start på denna vecka:)

Dekorerar

Kolla så fint jag gjorde på jobbet i veckan:)

Bird Claws

Världens snyggaste armand! kostar endast 39 kr(!!) och kommer från Nelly.

Hårfin

Fina Anneli gjorde mig fredagsfin i håret:)

Tvålpumpen

Har fått frågor om vars jag köpt tvålpumpen och jag köpte den i en random inredningsbutik i Piteå. Den var inte heller märkt med nåt märke, så jag har tyvärr inget bra svar..

Ledig!

Å, imorgon ska jag vara superledig, minns inte sist jag var ledig en hel dag! Alltid har jag jobbat antigen med Studion eller andra projekt. Imorgon ska jag träna, städa lite, gå på stan, fara på myrorna och bara göra det som faller mig in. Längtar typ tills jag vaknar;)
I helgen har jag jobbat med studion, sminkat en massa och jobbat med toppenmänniskor, det har varit så kul:)

Inspiration-Svarta Pumps

Såhär skulle jag vilja matcha de svarta pumpsen, jag slog till på dom och köpte hälkuddar, och ja de fungerade, inget glapp här inte:)

Smile baby!!


Black Pumps

Har kanske hittat de optimala svarta pumpsen, men... De glappar lite i hälen, vilket det iof alltid gör för mig när jag har pumps. Så jag undrar om det är någon som har testat  sådana "hälkuddar" nedan för att skorna inte ska glappa. Dom passar jättebra annars, men jag måste ha en liten häl eller nått..;)

Nytt i hemmet

Vacker minikristallkrona (ett bra substitut tills jag har en riktig) och en supercool tvålpumps i form av en tub. Jag har varit på jakt efter en häftig tvålpump och denna är inte annat än häftig!

Mys!

Igår myste jag runt på jobbet i denna tröja från Gina Tricot

Hanna!

Här har ni en vän som ställer upp i alla lägen! Hon till och med ligger ner när hon tar en bild på mig för att jag ska se ut att vara 1.80:) Jag tycker hon förtjänar en liten hyllning för sin insats till inlägget nedan!

Lördag

Detta hade jag på mig i Lördags: Klänning Monki, Väska Scorett, handsmycke och halsband Gina, skor Jeffrey Campbell

Lördag

Så.. Är påväg till Umeå nu för att jobba lite då det blev en sjuk i sminket. Sen efter det så är det personalfest, vi firar 1 år på studion! För exakt ett år sedan sminkade jag för första gången på studion, oj vad man utvecklats sen dess.  Här ovan är en bild på mig för ett år sedan.

RSS 2.0