Oscarsgalan inatt:)


Ska se Orscarsgalan, eller iallafall röda mattan. Börjar om 30 minuter:) Hoppas dom är fina:)




Tänk om man hade fått se röda mattan på Marliyns tid...



Ja vet;)

Dålig uppdatering, ja vet;) Men när jag far och jobbar i Umeå så blir det liksom inte av;) Men snart blir det andra bullar, ska börja pendla nästa vecka och då kommer datorn att åka med ibland så då blir det lite mer regelbundet tror jag;) Nä, nu har jag sett melodifestivalen och ska sova snart, ska nog läsa lite av min nya bok som jag köpte på mellandagsrean:
p.s Det kommer snart en bild på min nya sminkhörna, ska bara ta mig hem till Skellefteå och min kamera:)

Ikea


Igår var jag på Ikea som en perfekt avrundning på en bra helg i Sundsvall. Här är lite av det jag köpte:






plus lite annat:) Ska imorgon börja inreda min vita stilrena sminkhörna som ska ha lite pastelliga detaljer:) Bilder kommer när den är klar:)



On the Road

Sitter just nu på väg till Sundsvall. Har precis passerat höga kustenbron. Har på mig dessa snyggingar idag. Den röda är från bik bok och den andra från gina:-)

Farfar

Shit vad jag har kämpat med denna! Men jag hoppas den är lite lik. Har suttit två kväller i rad nu och nu har jag bestämt mig att den är klar! Phuu!

ihihi

Jag ska på Ikea.. och köpa saker..till min nya sminkhörna.. ihihihihihi



Rödluvan


Redhead!


Har inte lyckats ta en snygg bild på mitt nya hår, men galet så bra det blev. Trodde att jag skulle få den färgen jag ville ha efter typ 4 avfärgningar och en sommar i solen, men den kom nu efter andra avfärgningen, BrittMarie på Torsten är ett Geni!

Här kommer en ledtråd...:)




Städdag och tvättberg:)


Idag blir det röj i lägenheten, alltså städning och inte party (i wish). Sen blir det handla med Sara och aerobics:) Så Romantisk var min dag idag;) Jag har då fått min Alla hjärtansdagspresent av Fredde redan, En fin Scalare till akvariet. Jag har velat ha den sen vi köpte akvariet och Fredde har tyckt att den har varit för stor och jag har delvis hållit med, men när jag kom hem i lördags var fisken i akvariet:) Ibland är han ganska snäll allt;) Fisken är abslout inte för stor och hon trivs super, har döpt henne till Carrie:)





Nytt





Cardigan från Gina. Ser den med skinnskorts och vitt linne+ en massa ringar och stort halsband:)


Bio Ikväll!



Nu alldelles snart ska jag dra på bio med Mina Muor (Make up artister) på bio och se Burlesque:) Tror den är sjukt bra!






På väg hem till mig.

 



Riktigt snygga Jeffrey Campell Lookies:) Blir bra i sommar:)

 


Vill ha!!!




Tur att dessa hann ta slut i min storlek, annars var det pretty close att jag beställde;) Från Topshop!



MulberryKopia




Här är min nya väska som jag köpte på Kappahl för 249 fucking spänn! Är väldigt lik en Mullberry Bayswater. Jag är pretty nöjd alltså!!


Tisdag


Idag ska jag ha en egendag! (alltså göra preciis vad jag vill) eller ja, inte exakt vad jag vill, jag måste städa.. Men annars ska jag träna, se film och laga god mat:):) Ska en snabbis på make up store också, mitt kort gåt ut imorgon och jag ska bara köpa cover all mix (min är borta..) och kanske en kajal..:)

Åå, ja, sen ska jag göra konadnaglar!!!

Ha en bra Tisdag alla!!




Ibland saknar man sitt svarta hår, men banne mig att jag ska bli Rödhårig!!

RSS 2.0