Snart blir det styling!

Om en stund kommer Maria så ska jag styla henne till Marilyn Monroe, det blir spännande:) Sen ska hon få hjälpa mig med frippen. Sitter nu och äter Nyårs/lyxlunch med GI toast och Romröra med rödlök, MUMMA!

Det kommer bilder på Maria sen:)

Finnen avgör min Nyårsoutfit??

Vad ska jag ha på mig???


Rutiga skjortan eller gröna klänningen. Jag vill ha den gröna klänningen men jag har en finne på bröstkorgen som ser ut som en extra infekterad bröstvårta, så det går ju inte..... Det är den som är problemet om jag ska ha den gröna klänningen....



Ja vet, lite vardaglig men snygg!! Funderar på att ha plattat hår med nån inbakad fläta till:)



allt beror på finnen, om den har gett sig imorgon...






Ni kanske tänker att jag borde väl ha någon annan klänning jag kan ha men det är lite svårt eftersom alla mina fina kläder är i stockhom i detta nu och jag får träffa dom på måndag kväll när jag far dit. Känner mig handikappad utan mina kläder. (nej, jag är inte naken)

Varför nästan alla mina kläder är i stockhom och jag 80 mil ifrån dom är för att Anne och Leif kom och hämtade dom dan före julafton för att jag skulle slippa ta så mycket på flyget, jag ska ju ändå vara borta i två månader.

Gahh! Hjälp mig!

Jag blir galen! Jag kan inte ändra bloggdesign! Det bara går inte, jag har kunnat tidigare men nu vill den inte.... Sen är det en till grej som nån därute i de svenska skogarna kan svara på: Har ni ngt under Design som kallas kodmoduler?? Det har inte jag?!

HJÄLP MIG NÅGON!!





snälla.....

Gamla minnen..

Nyss var min älskling här och vi satt och kollade på gamla bilder från i början av vårat förhållande:)
här kommer en bild på jag och Fredde för drygt tre år sedan, den första bilden på oss:)





Make up Store



Idag blev det inköp från make up store. Det var toklänge sen jag köpte ngt där. Men idag blev det ett läppstift i nyansen Bare och ett twinkel eyeshadow i nyansen amazon. Sofis Mode har nu att man får med en kupong så man kan köpa ögonskuggan (ögonglittret skulle jag kalla det) för 49 kr istället för 149 kr! det är ju super! Det blir fint till nyårsmaken;)






Man får som härligt nakna läppar











Jag har också lite beslutsångest. Jag har länge funderat på att köpa i.d bare minerals foundation, men hela tiden dragit mig för att det är ganska dyrt. Jag var in på Aqua spa idag och kollade priset, 398kr. Ganska ok, men ändå ganska mkt. Men hon sa att dom skulle höja priset efter nyår så jag har nu två timmar på mig att betsämma mig om jag ska köpa det nu eller om jag ska vara snål och vänta tills efter nyår och ändå måsta betala mer. Ni tycker säkert att jag är jättekorkad nu...... Nä, jag far typ och köper det nu..........typ........GRUBBEL

Dagens Jag



Såhär ser jag ut idag!






Kofta CUBUS, Topp Gina, Örhängen Kicks, Jeanstights Vero Moda, Skor Bianco





Ska iväg till stan nu och gå på Make up Store:)

Underbaraste kappan!




Ååååå, Jag är kär!



Shopping!



ÄNTLIGEN! Jag fick mig min shopping, och det var på tiden!! Här kommer det bilder på mina fynd!



Två T-shirt från Gina Tricot.



Visst är det ett underbart tryck!?



Underbar DRÖMklänning från BIKBOK. Den är en mkt finare grönfärg i verkligheten:)



Underbar "skogshuggarskjorta" från CUBUS.




Jag Tokfyndade en massa örhängen och ett halsband på Kicks och Åhlens. Problemet med örhängen är att dom verkligen är en förbrukningavara för mig. Jag har typ en miljon örhängen där det saknas en av två...


Men nu blir det andra bullar!



UNDERBAR liten fågel, Jag Älskar småfåglar!



Enfärgade örhängen är alltid bra att ha!




Lite silver och blingbling;)



Det mittersta paret från förra bilden i närbild. I LOVE this:)



Även här en detalj, men på paret till höger, visst var dom läckra?



Och sist men inte minst Ringar, alltid bra!





Nu ska jag städa lite sen ska jag börja packa till Stockholm, jag far dit om en vecka och blir borta i två månader...SPÄnnande;)



20´s Fashion!

Underbar tid, Underbara kläder! Godis för ögonen!









Skulle typ vilja våga att klippa en sån frisyr!



Angelina Var typ söt som 20-tals dam:)




Funderar på att göra en 20-tals styling på mig själv nån dag, blev inspirerad!








Ut i civilisationen!

Idag har jag varit bland folk! Woho! Jag var med Fredrik på Rusta, Willys och Shape:) Blev lite mat från willys. Men nu sitter jag här i min ensamhet igen och glor på TV. Ändå rätt så skönt ibland att vara sjuk, då har man anlednig att inte göra ngt. Snart börjar Bonde söker Fru, pepp!!!




Jag och min cutie



Min Riddare! Han tog hand om mig idag och bar min Willyskasse, visst e han SNÄLL!!

Nä nu är jag ilsken!

Jag blir GALEN på denna förkylning!! Den vill liksom inte att jag ska få vara ledig utan att vara sjuk hela tiden!!

Jag somnade efter 3 inatt eftersom jag låg och frös/frossade under 1 täcke och två filtar plus mina kläder. Sen var jag tvuneg att gå ned i köket och koka två koppar kvällsörtte för att få värme i kroppen. Och hela natten fram till tekokandet så låg jag och hade en replik från Ronja Rövardotter Malandes i huvudet. Inte den mest fancy heller:

Ronja:  Också vill jag att du låter bli mina tjädrar också försvinner du ur min skog.

Birk: DINA tjädrar, DIN skog? Tjädrarna är sina egna och dom lever i tjädrarnas skog och det är också rävarnas och uven och storspovens skog och hökarna och gjökarnas skog och gråddvärgarna och skogstrollen och rumpnissarnas och vildvittrornas skog. Och sniglarna och myrorna och spindlarnas skog ocg rådjuren och björnarna och vildhästarnas och älgarnas och vargarnas skog.

Ronja: Jag känner till allt liv i denhär skogen, mig behöver du inte komma och lära någoting!

Birk: Dessutom är det min skog, och din skog också, men vill du ha den vill du ha den för dig själv, ensam, då är dummare än vad jag trodde när jag först såg dig!

AAAAAAAAOOOOOOOOOOO

Ronja: Jag lever hellre med jävrar och uvar och spindlar och vad somhelst, men inte med dig!

Birk: AAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOO


Sådär malde det på hela natten fram till 3, då jag gjorde te, la mig framför tv:n och skulle se något, vad som helst bara jag fick Ronja och Birk ur huvudet! Det blev lite grann av "Spartacus" från 60-talet på 4an. Sen sommnade jag vid 4 eller så och sov till elva och vaknade med OND hals...

TYCK SYND OM MIG!!!!!!!!!!! Tänk på mig när ni går på mellandagsrean och fyndar!!




Av allt som man kan tänka på så valde min gärna dessa två galningar!

Hemma hos mamma:)

Är nu hemma hos mamma o e sjuuuk...:) Ska sova över här eftersom brorsan inte orkar köra mig, har smittat honom med feber;) Känns lite konstigt att sova "hemma" igen eftersom jag flyttade hemifrån i juli och inte har sovit här sendess:)

Imorgon SKA jag vara bättre har jag bestämt! Jag ska gå på mellandagsrean (äntligen) osså ska jag med Fredde och köpa nyårsraketer. Jag vet, väldigt med bortkastade pengar, men när vi firar nyårs i en liten stuga ute i de snöiga skogarna of Norrland så kanske vi vill ha lite nyårsstämming, och raketer ÄR det:)

Nä, nu ska jag äta mer glass, Äkta italiensk med jordgubb (går inte på GI när jag är sjuk, och jag ser denna glass som en mkt viktig medicin;)

Natti på er!





Här är jag för snart två år sen, ojoj vad tiden går:)

Min Skaparblogg!

Kolla gärna in min skaparblogg! Jag kommer ibland lägga upp saker som du har möjlighet att köpa av mig! La just upp mitt första lilla alster!


lisalantz.blogg.se/ror



Selma Lagerlöf

Har precis sett reprisen av första delen om Selma Lagerlöf. Jag tycker att den var ganska så bra faktiskt. Det som jag tycker är bäst i historiska filmer/serier är ju kläderna och miljöerna, även hur man beetedde sig, det tycker jag är spännande:)

Vad tycker ni om Selma Lagerlöf på SVT?

Aj aj..

Vad jag har ont i halsen! Något värre har jag aldrig varit med om! Nä, nu blir jag sur.... Skulle fara med Maria på mellandagsrean men jag tror jag skulle svimma i provrummet och ändå inte kunna prata med henne för det gör för ont att prata... BLÄÄÄ



Såhär känner jag mig

Och såhär känner sig min plånbok:



....över att slippa spy upp pengar under mellandagsrean (nääää, jag är inte bitter)

Tjing pling

Julen 08



Ursäkta för de sena julbilderna men det är ju fortfarande julhelg, så jag kanske är förlåten:)





Jag på Julafton med klänning från HM och zipjacka från Gina




Brorsan ser bara lagomt halvdrogad/försöka se ut som en modell (NOT)





OSt är MKT viktigt!





Lax är EXTREMT  mkt viktigt!





Detta är absolut inte lika viktigt (hundmatsvarning)




Världens bästa mamma!




Alla samlade




Lite Julklappar

(ursäkta för denna bildkavalkad)



Syskrin av Mamma och Arne





Behövs inga ord......:)





Världens sötaste lilla handgjorda hund som jag fick av Fredriks familj (av dom fick jag även ett glöggset, örhängen och en minispegel)





Christinas parfym av Fredrik:)<3





Fin Ängel från Demdaco. Av Sara





Superfin tekanna från Indiska, av Maja


Och sist, men ABSOLUT inte minst......






Jätteklubba (bokstavligt) som jag och Fredrik fick tillsammans av Tom och Mikaela. Vi ska väl slåss om den, men Fredrik lär ju vinna, Går man på GI som jag så är nog inte denna klubba den bästa vitamin man stoppar i sig.







Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas att min förkylning är bättre imorgon. Jobbar imorgon på morgonen nån timme sen blir det kanske shopping med Maria:)


Natti Tjing Pling!

Ginashopping




Här kommer  bilder på tunikorna som jag köpte på Gina Tricot idag:)



Mellandagsrea

Idag for jag in till Staan tidigt (09.45) för jag skulle på Gina Tricot, JÄKLAR vad folk det var. Det var rena kriget därinne. En sak ska ni veta att Gina Tricot i Skellefteå är INTE stort på något sätt och tänk er att hundra tjejer ska samtigigt in på dessa 40 km. Men jag kämpade. Trots att jag var nära till febern och halsen hade lagt av för länge sen så skulle jag inte ge mig. Inte går jag därifrån utan ett byte! Nej, som tur var blev det två av de tunikor jag vill ha. Som tur var hade jag provat dom tidigare för att försöka få ett provrum var bara inte att ens tänka på. Men tyvärr var några av de grejer jag tänkte köpa inte på rea så dom väntar jag på:) Har ni fyndat ngt på rean?



Jaha..

Då var julafton nästan över, ska snart till pappa och fira jul med honom. Det är så kul, sen jag har varit liten har jag firat flera julaftnar under julhelgen:) Lägger upp bilder sen över vad jag har fått:)


Imorgon blir det GINA TRICOT!!!!!!!! Wihi, jag undrar när JC har sin mellandagsrea, det är en kofta där som jag är sååå mycket ute efter. Men om den inte finns i stan så får jag titta efter den när jag sticker till stockholm.

Om ca två veckor ska jag till Stora Stockholm och bo där i två månder. Jag ska praktisera bland annat på dramatens maskavdelning. Sen ska jag gå en make up artistutbildning på kvällstid så då har man lite sånt i bagaget:) Ska ta en massa bilder från dramaten sen. Jag börjar där den 7 januari, typ väldigt snart, tihi!

Sen en till sak jag ser fram emot är Londonresan jag ska göra den 22 Januari, Primark here i come!

Tjing pling

God Jul

Såg just klart "Övertalning" av Jane Austen på tv 2. Jösses så mkt Hjärta och smärta! man blir lite smålycklig!
Nu ska jag slå in Fredriks Tavla på ett sätt så han inte ser att det är en tavla....Hm, jag har ingen kartong som passar så jag funderar på att vira in den i ett lakan och en massa icakassar så man inte ser att det är en tavla:)


Från mig till er alla en riktigt God Jul!

Pinuppa!


Här ska jag visa en bild av mitt senaste alster. En modern pinuppa. Jag har försökt att göra henne lite likt mig eftersom tavlan är till pojkvännen som ska få den av mig i julklapp. Hoppas verkligen inte han ser detta nu men hans internet funkar inte hemma hos dom så jag håller tummarna, men jag kunde inte vänta med att visa den.















Det var denhär bilden jag fick inspriation av. Från början skulle jag göra den rakt av men jag gjorde en egen tolkning av den. Visst e hon fin med sitt röda hår!?

Tjing pling

Nyckelpiga:)













Såhär kul har man om man har ett par unika örhängen:)



Dan före dan..

Näs som helst ska jag klä granen..., en årlig tradition hemma hos oss är att jag och brorsan bråkar om hur glittret ska ligga, samma sak lär det väl bli igen:)

Men iår har jag hans nya tjej Mikaela som verkar stå på min sida, hehehe:)


Marilyn Monroe




Jag har fått den stora äran att sminka Maria till Marilyn Monroe på Nyårsafton, hon ska på maskerad. Idag hade jag en testsminkning på henne för att se vad jag gör för rätt/fel så jag inte klantar mig när det väl gäller. Vad tycker ni? Något som är extra bra/ går att ändra?

Jag kommer även senare att fixa hennes hår, det kommer bli så kul!





Henna-kur med otur..







Idag prövade jag att färga mitt hår med henna eftersom man har hört så mycket bra om det.  Jag färgade med Herbiques henna i svart nyans från apoteket. jag köpte det för någon vecka sedan och så läste jag igår på nätet att den inte alls var bra.....



....och det var den verkligen inte! Ser detta svart ut kanske?? Nä, det får bli gammal hederlig kemikalietoning som sliter som tusan på håret! kul kul.. Nää, ja e int bitter....:)


Nu ska jag se Anne på Grönkulla!

Tjing pling

Nu är det nya tag!







Nä nu jäklar! Nu ska jag bli en duktig bloggare igen! Jag verkar ha blivit en periodare som bara skriver när det finns nåt kul att skriva.. Nu ska det bli ändring på det!

RSS 2.0