Monki

Såhär gulligt paket få man när man beställer från Monki (dom öppnade sin webbshop förra veckan) Vad det är i får ni se på mig på Lördag, då blir det en stor ettårsfest på Studion!!

Klar!!

Äntligen är den klar!! Eller ja, lite finjusteringar men annars så är den ready to rock! Längst ner ser ni orginalet;)

Fredrik sminkar Lisa-del 3

Såå, lite missöde med rouget då han misshandlade den med rougeborsten, men på nått sätt fick han till det ändå, he´s got the gift! Såå, blev han godkänd? Ja, för att vara första gången, men jag skulle nog inte gå ut såhär..För alla andras skull;)

Fredrik sminkar Lisa-del 2

Så ögonen, klassisk sotning med lite skratttårar som pricken över i:et:)

Fredrik sminkar Lisa-del 1

Som alla vet är ju grunden på smink lika viktig som husgrunden, det kommer helt enkelt inte att hålla annars!

In Action


JobbJobb

Imorgon och tre dagar framåt ska jag jobba med mina underbara kollegor på tour, ska sminka som en tok i tre dagar, kommer nog kännas i kroppen på söndag, men det är bra att få arbeta av sig lite;)

Sweet Pillow

Hur söt!?

ZombiePlaner

Igår var jag på Boda Borg, vi planerade lite lätt inför årets upplaga av halloween, Förra året sminkade jag mig själv plus personalen till monster som sprang runt och skrämdes "lite". Det blir en repris i år igen och är i startgroparna för att börja tillverkning av lite rekvisita och maskdelar, kommer bli sjukt kul:) Det kommer såklart bilder på bloggen:) Det jag tycker är mest spännande med detta är att springa runt och skrämmas utklädd, är ju förtusan rädd för mig själv;)

Chanel

Ja vissa föds med en Chanelväska på axeln..(jäkla unge)

RedHeads

Här ser ni bilder på ett gäng rödtottar som jag tycker är så vackra! Visst, några av dom är inte äkta, men det är ju inte jag heller;) Är så nöjd att jag vågade gå från blåsvart till rött. Frissan sa i början: "Ja, dina lockar kanske dör och ditt hår kanske blir svinto, eller så inte.." Det blev inte så tack gode!

Dagens

Idag hade jag: Kavaj hm, shortsdress hm, leggings Bik Bok, Halsband Bik Bok, skor vagabond

Tradera

Har nu en massa fint uppe på tradera, kolla in bland annat in dessa ovan. Klicka på bilden så kommer du till annonsen:)

Work in Progress

Har idag jobbat med ett rekvisitaprojekt som jag hållit på med nu en stund:) Kan nån gissa vad det blir (vissa av er vet dock;)

Läppstiftet på

Så, gjorde en liten snabb brunsotning till Maria Montazami läppstiftet. Tycker stiftet är ett bra naturellläppstift men det är som alla make up stores läppstift lite torr i konsistensen, vilket inte är kul alls. Jag upplevde den torrare med läppenna än utan (på bilden har jag läppenna Sandstorm från Make up store under). Men att ha läppstiftet som den är så upplever jag en mjukare, dock blir färgen lite mörkare än den på bilden ovan...

Little black dress!

Haha, happy face;)
Detta hade jag på mig i Lördags: Klänning och Kavaj HM, skor Jeffrey Campbell, väska Mormors, Halsband Glitter

Maria Montazami

Idag köpte jag Maria Montazamis läppstift. Väldigt fin nyans som på dom flesta blir lite nude. Men på mig tror jag det blir lite färg, vilket inte gör så mkt. Har jag för mkt nude nyans på läpparna ser jag sjuk ut;) Ska göra en sminkning med denna, kommer troligtvis bli nåt sotigt:)

Lördag
















Här är lite bilder från Lördagskvällen. Vi for på Citykompaniet som firade att de blev utsedda till Sveriges Populäraste Citygalleria. Det fanns bubbel och snittar sen blev det massa dans! Tack alla för en superkväll!!

Rosett








hahaha, Anneli!!


Såhär såg jag ut för några dagar sen.

Skjorta från Kappahl, skor vaganbond, kofta bikbok.

Uppdaterad

Såå, nu är hemsidan uppdaterad med en massa bilder, har varit mycket dålig på det, men nu ska det bli ändring:) Måste även uppdatera vad jag jobbat med, men det får Alex fixa som har gjort hemsidan:)
Klicka nedan för att komma till min hemsida:)
www.lisalantz.se

QLTR-Bilder

Fotograf: Mattias Lönneborg
Make up: Lisa Lantz
Modeller: Lina Lundström, Kari Berg, Daniel Windseth och Robert Nyström
Hår: Maria Olofsson, Styling Crew

QLTR

Här ser ni omslaget till tidningen QLTR där jag sminkade till ett repotage om Vintagemode. Jag har sminkat modellen på omslaget, attans så snygg hon blev! Bilder från repotaget kommer upp på bloggen inom en snar framtid:) Kan ni inte vänta så finns tidingen på olika ställen i Umeå att plocka upp:) Ursäkta för denna lilla bild, bättre bilder kommer som sagt:)

Leather Shorts

Såg ut såhär på jobbet idag.
Skjorta Object, Skor Vagabond, Shorts Kappahl, Halsband Bik Bok

London!

Har ju glömt att berätta, ska ju till London i Januari med Linnea! Kommer att bli awome! ska shoppa, gå på museum, hitta en massa second hand butiker och marknader. Sen ska vi hitta nåt bra danshak nån kväll:) Har med två bilder här ovan av mina prio 1 under London! Camden Market ska jag på så mycket. Där har dom typ allt, både inom mode, antikt och ja en massa annat. När jag var i London för ett år sedan var vi dit men bara nån timme då jag hade med en del av min familj och dom kom på mitt i alltihop att: Nää för mkt folk, sen drog dom, då var man så illa tvungen att hänga med. Det sista jag såg från den marknaden var ett stånd fullt av silversmycken med turkosstenar... Attghh!
Sen Primark...mmmmm....Primark! Tänk er Homer i Simpsons när han ser en donut, så blir jag när jag ser Primark. Dom har en massa kläder där till jäkligt bra priser!

Feel Unique

Här kommer ett litet tips! Från denna sida ovan brukar jag beställa skönhets och hårprodukter. Man kan göra riktiga kap! jag brukar köpa mina bed heads schampoo och balsam för ca 250 kr och då är det två st på 750 ml. Inte illa säger jag. Dom har även billigt I.D smink. Klicka på bilden ovan för att komma till sidan. Dom skickar fraktfritt till Sverige från England.

Blue

Såhär såg jag ut på jobbet i måndags:)

Stina

Make up: Lisa Lantz
Foto: Samuel Pettersson

Städa

Imorgon blir det STORstädning! Allt ska städas, varenda liten cell ska skrubbas!!
Jag ska även på Boda Borg och planera inför halloween, sminkade en massa zombies förra året, det blir en repris iår:) Sen ska jag nog till mamma och jobba med ett rekvisitaprojekt jag har jobbat med i sommar, ska försöka ta en bild.

Kilklack

Hehe, idag var jag busig...;)

Elf Studio Foundation

Nu har jag testat denna foundation i ca en vecka och tänkte komma med en lite recention.
För att kosta 66 kr så är det väldigt bra, jag brukar alltid vara skeptisk till budgerprodukter eftersom man har testat en del och det är oftast de dyrare märkena som vinner, men denna budgetfoundation överaskade verkligen.  Den har bra täckning, är mycket lättapplicerad och den sitter bra under dagen. har testat både med och utan primer och tycker den håller lika bra med både och. Ett stort plus från min sida är att den ljusaste passar mig. Brukar ha svårt att hitta en bra ljus nyans, men denna är bra. Måste dock vänta och se hur den passar i vinter när jag är som blekast..
Dock ett par minus:
Den luktar stark, jag tycker den luktar jättegott men för vissa kan det vara ett minus.
Man blir glansig efter ett par timmar, men den håller bra och med mitt blotpowder från mac så fungerar det bra. Jag har inte hittat nån bra foundation som både håller bra och håller sig matt hela dagen, det brukar vara antingen eller.
Jag kan verkligen rekomendera denna, finns i massa färger och till ett bra pris!

Uppsala

Såå, igår bokade flyg söderut i november. Ska bli köande till detta ovan (haha, kommer att bli kul att se hyserin) och hänga med kompisar, en liten minisemester helt enkelt:) Blir nog en tripp in till Stockholm också:)

The Sims 3

Titta vad älsklingen kom med igår?? Nu är han extra poppis;)

RSS 2.0